x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Golul lui Dan Nistor pentru „șepcile roșii” duce pe Dinamo la 13 meciuri fără victorie în Superligă

Golul lui Dan Nistor pentru „șepcile roșii” duce pe Dinamo la 13 meciuri fără victorie în Superligă

de Redacția Jurnalul    |    11 Dec 2023   •   23:15
Golul lui Dan Nistor pentru „șepcile roșii” duce pe Dinamo la 13 meciuri fără victorie în Superligă
Sursa foto: Dinamo Bucuresti

Cândva cunoscute ca echipe înfrățite, Dinamo București și Universitatea Cluj nu și-au împărțit punctele luni seara pe stadionul Arcul de Triumf, în etapa a 19-a a Superligii, clujenii ducând toate cele trei puncte grație unicului gol marcat de fostul dinamovist Dan Nistor în minutul 4 al meciului.

Practic meciul a început de la 0-1, ardelenii marcând repede, după o fază colectivă, la finele căreia Nistor a șutat din careu, la colțul lung al porții apărate de Golubovic.

Studenții au făcut apoi imediat pasul înapoi, gazdele având mai multe ocazii de poartă, cea mai importantă consumându-se în minutul 40, când mingea deviată cu capul de Gregorio a lovit transversala.

Dinamo a dominat și partea secundă a meciului, fiind mai prezentă în jumătatea adversă, fără a fi însă cu adevărat periculoasă, în special pentru că a suferit la finalizare.

Un șut al lui Chipciu pe direcția portarului a pus capăt meciului la finele căruia Dinamo pierde cu 0-1 și rămâne pe locul 15, cu 10 puncte, la 11 distanță de următoarea clasată U Craiova 1948, care e pe 14, cu 21 de puncte.

Universitatea Cluj continuă forma bună și cu a treia victorie consecutivă urcă pe loc de play off, pe poziția a 5-a, cu 29 de puncte.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dinamo bucureşti universitatea cluj