x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Grigoraş: "Ne-am fi mulţumit şi cu un egal cu Oţelul"

Grigoraş: "Ne-am fi mulţumit şi cu un egal cu Oţelul"

24 Feb 2011   •   11:37
Grigoraş: "Ne-am fi mulţumit şi cu un egal cu Oţelul"
Sursa foto: /Intact Images

153484-grigoras-pandurii-intact-images-20101115143918015.jpgTehnicianul echipei Pandurii, Petre Grigoraş, este mâhnit că elevii săi nu au putut să-şi apere pe teren şansele în partida cu Oţelul şi speră ca gruparea gorjeană să rezolve problema datoriilor până la următoarea etapă din acest an.

"Mă deranjează că nu se va juca acest meci, chiar dacă nu ştiu dacă am fi putut câştiga cu Oţelul. Măcar era bine dacă aveam posibilitatea de a evolua într-un meci oficial, ne-am fi mulţumit şi cu un egal. Preşedintele clubului crede că nu a fost judecat corect cazul Ilie Iordache. Am discutat doar cu domnul Pârvulescu, am fost pus într-o situaţie dificilă. Ne-am pregătit în condiţii mizere şi nu am putut să ne jucăm şansele cu cei de la Oţelul. Nu am reuşit să vorbesc cu domnul Condescu, sunt amărât pentru că ne-am pierdut şansa să jucăm în această primă etapă. Dacă nu vom fi programaţi nici etapa viitoare cu Dinamo, automat vom fi retrogradaţi în Liga a II-a şi vom rămâne şomeri. Acuzele de blat îmi provoacă greaţă, cine mă cunoaşte ştie că sunt corect şi serios", a spus Grigoraş.

Liga Profesionistă de Fotbal nu a programat Pandurii la partida cu Oţelul din etapa a 19-a, din cauza datoriei către FC Dinamo, iar gălăţenii vor câştiga acest meci  cu 3-0, la masa verde.

×
Subiecte în articol: pandurii tg jiu fotbal intern