x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Grigoraş: "Să îi motiveze conducătorii pe jucători acum"

Grigoraş: "Să îi motiveze conducătorii pe jucători acum"

23 Feb 2011   •   16:53
Grigoraş: "Să îi motiveze conducătorii pe jucători acum"
Sursa foto: /Intact Images
153401-petre-grigoras-intact-images-20101026135153016.jpg

Preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, a anunţat în această după-amiază că negocierile cu Dinamo privind eşalonarea datoriei de 460.000 de euro în urma transferului mijlocaşului Ilie Iordache.

"Nu am ajuns la un acord cu Dinamo. Sunt momente urâte prin care trecem şi nu ştim cum vom ieşi din această situaţie", a spus Pârvulescu.

În urma acestui anunţ, antrenorul Petre Grigoraş a răbufnit la adresa conducerii. "Să motiveze ei jucătorii acum dacă vor să mai jucăm, să le explice că au pierdut ocazia să obţină o primă bună după atâtea luni, că au căzut pe locul 17 şi au pierdut un tempo pentru realizarea obiectivului, că nu mai au ocazia să joace după două luni de antrenamente prin zăpadă şi noroi. Sunt total deziluzionat, doar unu la sută îmi trecea prin cap că nu se joacă", a spus Grigoraş.

"Nu e vina mea şi nici a jucătorilor. Nici măcar nu am şansa să dispute punctele pe teren. Putea să ne bată Oţelul pe teren, dar măcar ştiam unde ne aflăm, îţi dădeai seama de lipsuri, de posibilităţi. Sunt pus într-o situaţie neplăcută şi nu ştiu ce să le spun jucătorilor. Şi jucătorii au aflat că li s-a luat acest drept de a juca", a mai declarat tehnicianul.

×
Subiecte în articol: liga 1 pandurii tg jiu fotbal intern