x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hagi s-a ținut de cuvânt. Farul a atacat și a câștigat partida din Giulești

Hagi s-a ținut de cuvânt. Farul a atacat și a câștigat partida din Giulești

de Redacția Jurnalul    |    16 Mar 2024   •   00:02
Hagi s-a ținut de cuvânt. Farul a atacat și a câștigat partida din Giulești
Sursa foto: Farul Constanta

Farul Constanța a câștigat vineri seara prima partidă a play off-ului SuperLigii la fotbal masculin. Constănțenii au învins pe Rapid București, în Giulești, cu 2-1. Louis Munteanu a marcat golurile victoriei, în timp ce Rapid a jucat în 10 oameni din minutul 67.

Campioana în exercițiu a furnizat prima surpriză a play off-ului, chiar în Giulești, în fața echipei care se impusese în urmă cu o etapă în confruntarea cu liderul FCSB, provocând un prim pas greșit al echipei conduse de Cristiano Bergodi, care are ambiții declarate de a câștiga titlul.

Giuleștenii, afectați în ultimele 24 de ore de o serie de rețineri de către poliție, inclusiv a președintelui clubului, Daniel Niculae, au fost dominați de oaspeți încă din debutul partidei.

Constănțenii s-au ținut de cuvânt, după ce antrenorul Gheorghe Hagi anunțase că merge în Giulești să atace, și au deschis scorul în minutul 22, prin Louis Munteanu, care a valorificat pasa furnizată de Grameni.

Același Louis Munteanu a dublat avantajul dobrogenilor, marcând în minutul 55, de data aceasta la serviciu aflându-se Ionuț Cojocaru, care l-a angajat ideal în careu.

Paul Iacob a scos un penalty, după faultul lui Rivaldinho, Albion Rrahmani transformând lovitura de la 11 metri, în minutul 85, pentru 1-2.

Gazdele au sperat în egalare pe final, în ciuda faptului că din minutul 67 au jucat în 10 oameni, Răzvan Oaidă fiind eliminat pentru cumul de cartonașe.

Farul Constanța a obținut în cele din urmă toate cele 3 puncte și ajunge la 25 de puncte în clasament, la egalitate momentan cu Universitatea Craiova.

O eventuală victorie a celor de la FCSB cu Sepsi Sfântu Gheorghe, va face ca distanța dintre Rapid și actualul lider să ajungă la 7 puncte.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: farul rapid giuleşti