x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hănescu, eliminat în turul 1 pentru al treilea an consecutiv! Ungur merge mai departe

Hănescu, eliminat în turul 1 pentru al treilea an consecutiv! Ungur merge mai departe

21 Sep 2010   •   00:00
Hănescu, eliminat în turul 1 pentru al treilea an consecutiv! Ungur merge mai departe
Sursa foto: /Intact Images

Victor Hănescu, jucătorul de care se legau speranţele românilor de a triumfa în premieră la turneul de la Bucureşti, a părăsit competiţia găzduită de Arenele BNR încă din primul tur. Hănescu, al şaselea favorit al concursului, a fost învins de spaniolul Marcel Granollers, scor 6-2, 2-6, 1-6.

Aceasta este a treia ediţie a turneului de la Bucureşti la care Hănescu este eliminat încă din primul tur. În 2009, Victor Hănescu a fost eliminat de Oscar Hernandez (Spania), iar în 2008 a fost învins în aceeaşi fază de Martin Vassallo Arguello (Argentina).

"Am început mai bine, însă din setul al doilea am început să resimt oboseala, mingile nu-mi mai intrau şi astfel am cedat. Am jucat Cupa Davis şi, chiar dacă n-am avut meciuri grele, s-a simţit. Este dificil să fii motivat pentru două competiţii. Este frustrant, chiar aiurea, faptul că am ieşit din nou din primul tur. Nu cred că vom avea un român care să câştige la Bucureşti, mai ales dacă programul va fi acelaşi", a spus Hănescu după meci.

Singurul român care a obţinut până acum calificarea în turul secund la BCR Open România este Victor Crivoi, care a trecut fără probleme, scor 6-4, 6-0, de spaniolul Santiago Ventura, jucător venit din calificări, din postura de lucky looser. Crivoi va juca în turul secund cu italianul Potito Sterace, cap de serie numărul 3, care a avut liber în primul tur.

Tot azi, Marius Copil, beneficiarul unui wild-card, a pierdut în primul tur în faţa italianului Simone Vagnozzi, jucător venit din calificări, scor 6-7 (4), 4-6.

Cu câteva minute în urmă, cel de-al patrulea român prezent pe tabloul principal, Adrian Ungur, l-a învins în runda inaugurală pe italianul Andreas Seppi, cap de serie numărul 7, cu scorul de 3-6, 7-6 (8/6), .6-4.

×
Subiecte în articol: stiri