x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hănescu - Endara, primul meci al întâlnirii România - Ecuador

Hănescu - Endara, primul meci al întâlnirii România - Ecuador

16 Sep 2010   •   00:00
Hănescu - Endara, primul meci al întâlnirii România - Ecuador
Sursa foto: /AFP

Tenismanul Victor Hănescu îl va întâlni, vineri, pe Ivan Endara, în primul meci al întâlnirii România - Ecuador, care se dispută la Centrul Naţional de Tenis, în barajul de promovare în Grupa Mondială a Cupei Davis.

"Nu-l cunosc prea bine pe Ivan Endara. Mai multe mi-au spus Andrei Pavel şi Gabriel Trifu despre stilul lui. Nu pare să fie un pericol, dar trebuie tratat serios, la fel ca şi celelalte meciuri, pentru că este un meci important de Cupa Davis şi nu putem să ne jucăm. M-am simţit mai bine în ultimele zile pe terenul de la Centrul Naţional de Tenis. Suprafaţa nu ar trebui să fie un impediment pentru mine, dar rămâne de văzut ce va fi pe teren şi sper să fiu cât mai bine din punct de vedere fizic", a spus Hănescu.

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, a afirmat că se aştepta ca Nicolas Lapentti să nu joace în meciurile de simplu. "Ne aşteptam să nu joace Nicolas Lapentti, ne aşteptam ca Endara să fie unul dintre cei doi jucători de simplu. Prezenţa lui Endara cred că ne avantajează, pentru că este un jucător aflat undeva pe locul 400 în lume. Oricum, chiar dacă Lapentti nu a evoluat la nici un turneu în ultimele trei luni, asta nu înseamnă că nu joacă bine şi că nu este periculos. El va juca totuşi la dublu şi se va vedea acolo ce fel de jucător este. Nu trebuie să uităm că a fost în top 10 mondial, e foarte periculos şi trebuie să fim atenţi", a precizat Pavel.

Programul complet al întâlnirii de la Bucureşti este următorul:

Vineri, ora 11:30

Victor Hănescu (locul 54 ATP) - Ivan Endara (locul 408 ATP)
Giovanni Lapentti (locul 153 ATP) - Adrian Ungur (locul 130 ATP)

Sâmbătă, ora 12:00
Victor Hănescu/Horia Tecău - Nicolas Lapentti/Giovanni Lapentti

Duminică, ora 11:30
Victor Hănescu - Giovanni Lapentti
Adrian Ungur - Ivan Endara

×