x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern HCM Constanţa, la prima victorie în Liga Campionilor

HCM Constanţa, la prima victorie în Liga Campionilor

15 Oct 2010   •   00:00
HCM Constanţa, la prima victorie în Liga Campionilor
Sursa foto: /Intact Images

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, a obţinut prima victorie în această ediţie a Ligii Campionilor, după ce a învins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 26-25 (16-12), formaţia HC Bosna Sarajevo, în etapa a patra a grupei D a competiţiei. HCM a obţinut victoria în ultimele secunde ale întâlnirii, printr-un gol reuşit de Stavrositu.

Marcatorii HCM au fost Toma, cu 7 goluri, Stavrositu şi Csepreghi (câte 4), Mureşan 3, Nicolae şi Băiceanu (câte 2), Angelovski, Sabou, Onyejekwe şi Riganas. De la HC Bosna Sarajevo s-a remarcat Netjic, autor a 7 goluri.

În primele trei partide din grupă, HCM a înregistrat tot atâtea înfrângeri: 23-33 cu HC Zagreb, 22-29 cu Flensburg şi 28-34 cu Ciudad Real.

În următoarea etapă, HCM Constanţa va întâlni, pe teren propriu, formaţia rusă HC St. Petersburg, pe 18 noiembrie. Meciurile retur din grupa D se vor derula începând cu 24 noiembrie, urmând a se încheia în 5 martie 2011. În 3 martie, campioana României va juca ultimul meci din grupa D, pe teren propriu, cu Ciudad Real, finalista ediţiei trecute.

Primele patru clasate din fiecare grupă se califică în optimile de finală.

×
Subiecte în articol: stiri