x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern HCM poate juca meciurile din Liga Campionilor la Constanţa

HCM poate juca meciurile din Liga Campionilor la Constanţa

16 Sep 2010   •   00:00

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a transmis un comunicat clubului HCM Constanţa, prin care anunţă că Sala Sporturilor din Constanţa este omologată în mod excepţional doar pentru sezonul 2010/2011 al Ligii Campionilor la handbal masculin.

"Sub nici o formă Sala Sporturilor nu va fi acceptată pentru Liga Campionilor în sezonul 2011/2012 sau pentru ceea ce urmează. Federaţia Europeană de Handbal nu va mai accepta nici un recurs cu privire la Sala Sporturilor, indiferent de eforturile care vor fi făcute cu privire la reconstrucţia acesteia. Având în vedere că nu se construieşte o sală nouă în Constanţa, consecinţa logică este că nici un meci din Liga Campionilor nu se va mai desfăşura la Constanţa după terminarea sezonului 2010/2011. În cazul în care HCM Constanţa se va califica şi în sezonul 2011/2012, înscrierea va include o sală de sport din afara oraşului Constanţa. Omologarea Sălii Sporturilor din Constanţa în sezonul 2010/2011 este o excepţie şi este valabilă doar pentru acest sezon", se arată în comunicatul EHF.

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, va participa în acest sezon al Ligii Campionilor în Grupa D, alături de formaţiile Ciudad Real, Flensburg, Sankt Petersburg, Croaţia Zagreb şi Bosna Sarajevo. HCM va debuta în acest sezon în 23 septembrie, la Constanţa, împotriva formaţiei Croaţia Zagreb.

×
Subiecte în articol: stiri