x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Helmuth Duckadam suferă de o boală misterioasă: "Doctorii n-au găsit un tratament potrivit"

Helmuth Duckadam suferă de o boală misterioasă: "Doctorii n-au găsit un tratament potrivit"

10 Mai 2013   •   19:38
Helmuth Duckadam suferă de o boală misterioasă: "Doctorii n-au găsit un tratament potrivit"

Problemele medicale ale preşedintelui de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, sunt departe de a se fi terminat. Eroul de la Sevilla reprezintă un caz special pentru doctori, care nu reuşesc să-i prescrie un tratament potrivit.

Duckadam a fost internat ultima oară luna trecută, după ce a acuzat dureri în piept, însă nici până astăzi nu poate spera că se va face bine.

"N-am găsit medicamentaţia potrivită. Este deja al treilea tratament pe care îl încep deoarece doctorii n-au reuşit să găsească unul potrivit. O să mai iau o săptămână alte medicamente şi sper să fie bine. Sincer, nu ştiu ce mă fac dacă nici ăsta nu este bun. Boala este misterioasă", a declarat Duckadam, conform ziare.com.

Fostul portar a fost operat în toamna anului trecut pentru eliminarea cheagurilor de sânge de pe artera braţului drept şi introducerea unei grefe pe porţiunea de arteră subţiată, fiind diagnosticat la acel moment cu insuficienţă arterială acută la braţul drept.

×
Subiecte în articol: Helmuth Duckadam boala tratament steaua