x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ilyeş: "Steaua va pleca de la Braşov cu coada între picioare"

Ilyeş: "Steaua va pleca de la Braşov cu coada între picioare"

03 Aug 2010   •   00:00

Braşovenii au declanşat războiul psihologic înaintea partidei de sâmbătă cu Steaua. Mijlocaşul Robert Ilyeş a declarat  că respectă echipa din Ghencea, dar că nu se teme de aceasta. "Respectăm Steaua, dar nu ne speriem de ei. Este treaba lor cu ce gânduri vin la Braşov, dar noi e clar că ne dorim să câştigăm. Vine Steaua la Braşov, şi ce? Vine, joacă şi pleacă cu coada între picioare, aşa cum au plecat şi sperăm că vor mai pleca şi alţii de aici. Au o echipă bună, însă şi noi avem un moral foarte bun, jucăm acasă, vom avea un stadion plin alături de noi şi nu ne va interesa nimic altceva", a afirmat Ilyeş.

"Este adevărat, Steaua e Steaua şi mereu a fost o echipă bună, dar nu sunt ei acum atât de omogeni încât să zici că gata vin şi te bat cu 3-4 la zero. Avem noi ac şi de cojocul lor, chiar dacă nu îl mai avem în echipă pe Tavi Abrudan, cel care a fost mai mereu naşul Stelei. Avem un alt naş acum, pe Chipciu, care este într-o formă excelentă şi care poate face o surpriză plăcută. Ne dorim mult prea mult să facem un meci bun ca să nu reuşim acest lucru. Nu putem spune că ne-ar mulţumi un rezultat de egalitate, chiar dacă jucăm cu Steaua", a mai spus Ilyeş.

Mult mai rezervat s-a arătat fostul jucător al Stelei, Vali Badea. "Este un meci special pentru mine, pentru că am jucat la Steaua şi am petrecut acolo cea mai frumoasă perioadă din cariera mea, dar gata, acum sunt la Braşov şi normal că vreau ca noi să batem. Steaua este o echipă mare, la care Victor Piţurcă a adus multă linişte, însă asta nu înseamnă că nu putem scoate un rezultat bun cu ei. Eu unul vreau să câştigăm, indiferent cine va marca. Dacă voi reuşi să înscriu eu, cu atât mai bine, chiar dacă nu am nici o revanşă de luat".

×
Subiecte în articol: liga i