x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Încă un român la Cesena: Marius Alexe va fi împrumutat şase luni

Încă un român la Cesena: Marius Alexe va fi împrumutat şase luni

25 Iun 2011   •   06:05
Încă un român la Cesena: Marius Alexe va fi împrumutat şase luni

Dupa transferul lui Adrian Mutu, un alt fotbalist roman va ajunge la Cesena. Impresarul Victor Becali a declarat ca exista o propunere din partea clubului italian pentru imprumutul lui Marius Alexe, cu drept de cumparare ulterior, dar ca nu s-a ajuns inca la un acord.

"Exista o propunere deocamdata din partea clubului Cesena pentru imprumutul lui Marius Alexe, cu optiune de cumparare definitiva, dar nu e concretizat nimic deocamdata", a declarat Victor Becali.

Desi agentul FIFA nu a precizat, se pare ca Dinamo va primi 600.000 de euro pentru imprumutul atacantului dinamovist, iar daca Cesena il va cumpara definitiv pe Alexe, clubul din Stefan cel Mare va inca 3,4 milioane de euro.

Atacantul Marius Alexe a revenit vineri la pregatiri alaturi de lotul echipei Dinamo, dupa o vacanta prelungita datorita faptului ca a participat cu echipa nationala la turneul amical din America de Sud.

Clubul Cesena a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca a reusit sa il achizitioneze pe atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, 32 de ani, care a semnat un contract pe doi ani, cu optiune de prelungire pentru inca un sezon.

×