x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Înfruntare Becali-Ciutacu, la GSPTV. ”Când v-au arestat preventiv, eraţi cu Mulţumesc Ciutacule că m-ai scos din puşcărie" (VIDEO)

Înfruntare Becali-Ciutacu, la GSPTV. ”Când v-au arestat preventiv, eraţi cu Mulţumesc Ciutacule că m-ai scos din puşcărie" (VIDEO)

08 Sep 2011   •   15:27
Înfruntare Becali-Ciutacu, la GSPTV. ”Când v-au arestat preventiv, eraţi cu Mulţumesc Ciutacule că m-ai scos din puşcărie" (VIDEO)

Joi, la emisiunea Sport Cafe, de la GSPTV, redactorul sef al al Jurnalului National, Victor Ciutacu, l-a intrebat pe Gigi Becali ce baza juridica are investita sa in gazonul de pe Stadionul National. Becali s-a enervat si a urmat un schimb dur de replici:

(...)

Victor Ciutacu - Dincolo de plasa aia de guta pescareasca pot sa va intreb si eu in ce calitate judecatoreasca puteti investi in Stadionul National?
Gigi Becali - In calitate de angajat al lui Dan Voiculescu, ca am vorbit cu Dan Voiculescu sa vad daca imi da voie.
C- Si v-a dat voie?
B- A zis : "Da bai Gigi eu sunt Dan Voiculescu presedinte la PC"
C- Ma bucur ca ati primit acodrul lui Dan Voiculescu, dar asta nu e o calitate juridica in care sa investiti in Stadionul National.
B- Imi pare rau ca poti sa pui o asa intrebare, asta e o intrebare idioata domnule Ciutacu
C- E o intrebare legala domnu Becali, eu nu vin sa va schimb gazonul din curtea casei din Pipera, ca nu e proprietatea mea, iar Stadionul National este o proprietatea municipalitatii si va intrebam daca ati facut un soi de contract.
B- Da Ciutacule daca nu schimbi, tu vrei sa traiesti in jungla. Oameni cu oameni fac treaba, pe cuvant, cu contracte, asa e in lumea asta toata, tu parca traiesti in jungla. Auzi... n-ai voie sa faci...
C- Eu nu am spus ca nu aveti voie, ci v-am intrebat in ce calitate juridica.
B- Noi vrem sa facem treaba si tu pui o intrebare idioata, noi vrem sa facem treaba si sa rezolvam probleme. Nu sa punem intrebari din astea care sa incurce, pe care le pui dumneata, domnu' Ciutacu, ca de acum o sa iti spun domnul "Citacu" ca ai pus o intrebare de nu o sa mai vorbesc cu tine un an de zile pana nu iti revi.
C- Nu aveti nici o calitate sa va referiti la calitatea intrebarilor mele, v-am pus o intrebare civilizata si astept un raspuns civilizat de la dumneavoastra
B- Domnu' Ciutacu
C- Da domnu' Becali, v-am intrebat daca ati facut un aranjament contractual cu Primaria Capitalei... De ce va urzicati asa?
B- M-a sunat Nourescu si din respect i-am raspuns, uite acuma nu vreau sa iti raspund tie.
C- Domnu' Becali daca vreti sa ne dezbracam de caracter si sa ne tiganim, o facem cu cea mai mare placere, dar veniti in studio.
B- Pe tine te intereseaza legalitatea?
C- Da ma intereseaza legalitatea. In tara asta ma intereseaza legalitatea.
B- Ce esti tu procuror, judecator?
C- Legalitatea m-a interesat si cand v-au arestat preventiv, si erati atunci cu "Multumesc Ciutacule, sa iti dea Dumnezeu sanatate ca m-ai scos din puscarie."
B- Nu vreau sa iti multumesc, sa pui intrebari cum pune lumea nu d'astea...
C- Intrebarile le pun pe alea pe care le vreau eu
B- Nu stii sa pui intrebari
C- Uite o sa invat, multumesc pentru meditatii.
B- Uite, daca o sa inveti, o sa iti dau si eu raspunsul la intrebarea ta.
B- Eu m-am intalnit cu primarul, cu reprezentantii primariei, am facut un acord verbal acuma urmeaza sa facem, si actele ca sa putem sa facem si acea investitie ca mi se pare normal...
C- Asta asteptam de la dvs dl. Becali, sa imi spuneti ca aveti un acord cu Oprescu si ca faceti niste acte.
B- Da domnu' Ciutacu, era la mintea cocosului. Pe noi ne intereseaza actele sau sa rezolvam problema?
C- Si era asa de greu sa spuneti ca se face un contract de imprumut, de investitii, un acord...
B- Tu esti baiat destept, tu pui intrebari destepte nu intrebari din astea idioate.
C- Vedeti ca eu pun intrebari destepte de obicei domnu' Becali
B- Dar tu nu puneai asa intrebari.

×