x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ioan Sabău, antrenorul etapei în Superligă, după victoria în deplasare cu Rapid București

Ioan Sabău, antrenorul etapei în Superligă, după victoria în deplasare cu Rapid București

de Redacția Jurnalul    |    28 Noi 2023   •   14:30
Ioan Sabău, antrenorul etapei în Superligă, după victoria în deplasare cu Rapid București

Ioan Sabău a fost ales din nou antrenorul echipei ideale a etapei, după ce Universitatea Cluj a învins luni pe Rapid București, în Giulești, revenind de la 2-0. Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat marți cel mai bun unsprezece al rundei cu numărul 17.

Spre deosebire de alte etape, LPF a introdus un singur atacant pur sânge în echipa etapei, optând pentru o linie de mijloc de 5 fotbaliști, dintre care 3 au marcat și unul a dat pasă de gol. Dealtfel, o echipă ideală majoritar „studențească” cu 7 jucători proveniți de la echipe cu origini „universitare”

Universitatea Cluj mai are pe lângă Ioan Sabău alți doi jucători în echipa ideală, la fel ca și FCSB, performeră fiind Universitatea Craiova, cu trei fotbaliști.

Echipa ideală a etapei a 17-a:

Portar
Silviu Lung (Politehnica Iaşi) - A închis excelent poarta, astfel că ieşenii s-au întors cu un punct de la Sibiu.

Fundaşi
Dorinel Oancea (Universitatea Cluj) - Introducerea sa în minutul 31 a schimbat total jocul ardelenilor. Prinde pentru a doua oară „Echipa etapei".
Siyabonga Ngezana (FCSB) - S-a integrat perfect la FCSB. A câştigat majoritatea duelurilor în „Derby de România".
Leo Lacroix (FC U Craiova 1948) - A marcat golul victoriei, succes care a oprit o serie cu rezultate mai puţin bune.
Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) - Căpitanul oltenilor a făcut excelent ambele faze de joc. A ajuns la cinci pase decisive în ediţia curentă.

Mijlocaşi
Alexandru Creţu (Universitatea Craiova) - A avut o prestaţie consistentă la centrul terenului. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.
Cristian Mihai (UTA Arad) - Tânărul fotbalist arădean devine un jucător tot mai important în sistemul gândit de Mircea Rednic.
Ianis Stoica (Universitatea Cluj) - Fabulos! A marcat un gol şi a contribuit la celelalte două reuşite ale Universităţii Cluj.
Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova) - Talentatul jucător al alb-albaştrilor a reuşit o triplă prin care oltenii s-au impus la Galaţi.
Florinel Coman (FCSB) - A făcut diferenţa cu un gol de generic. A fost a doua rundă la rând când a marcat direct din lovitură liberă.

Atacant
Andrei Dumiter (FC Voluntari) - Trece printr-o perioadă formidabilă. A contribuit la succesul ilfovenilor cu o dublă şi o pasă decisivă.

Antrenorul Etapei
Ioan Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj) - A reacţionat repede şi a reuşit să întoarcă rezultatul în Giuleşti, acolo unde este un idol pentru fanii Rapidului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ioan sabau echipa etapei superliga