x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Iordache: "Vreau să se termine odată cazul meu, mă simt prost că s-a ajuns aici"

Iordache: "Vreau să se termine odată cazul meu, mă simt prost că s-a ajuns aici"

15 Sep 2010   •   00:00

Mijlocaşul Ilie Iordache a declarat, miercuri, că îşi doreşte să se încheie cât mai repede cazul său care a provocat un litigiu între cluburile Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo, precizând că se simte prost că echipa gorjeană a riscat neprogramarea în etapa precedentă din cauza sa.

"Nu vreau să mai comentez acest caz, dar mi-aş dori din tot sufletul să se termine odată pentru că s-a vorbit prea mult de mine, iar evoluţiile mele nu au fost cele mai bune în tot acest timp. Nu-mi convine situaţia în care am adus clubul Pandurii şi mă simt şi eu puţin prost că s-a ajuns aici. Neînţelegerile care au fost în trecut au dus la aceste lucruri. Nu are rost să mai dezgropăm morţii, acum sunt la Pandurii. Toţi jucăm pentru Pandurii şi trebuie să ne facem datoria pentru echipă, să o scoatem din zona de jos a clasamentului", a spus mijlocaşul formaţiei gorjene.

Iordache a afirmat că nu a ştiut până în ultimul moment dacă partida Pandurii - U Craiova se va disputa. "Domnul preşedinte Marin Condescu ne-a asigurat că vom juca în continuare în Liga I şi noi am fost liniştiţi. Dar bineînţeles că nu am ştiut sigur dacă se va juca meciul cu Craiova până în ultimul moment. Era foarte important ca să jucăm cu ei. Şi cred că nici ei nu doreau să câştige la masa verde. Noi ne-am dorit foarte mult victoria şi am dat totul pe teren pentru a o obţine. Am muncit şi am înscris când a trebuit", a precizat Iordache.

Meciul dintre Pandurii şi Universitatea Craiova era pe cale să nu se dispute după ce Liga Profesionistă de Fotbal anunţase, joi, că formaţia gorjeană nu va fi programată în etapa a VII-a din cauza litigiului financiar cu Dinamo. Vineri, conducerile cluburilor Pandurii şi Dinamo au ajuns la o înţelegere, astfel că formaţia gorjeană a fost programată în etapa a 7-a. Partida de la Târgu Jiu disputată, luni, s-a încheiat cu victoria formaţiei Pandurii cu scorul de 3-1.

×
Subiecte în articol: liga 1