x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Jesse Brinkley: "Bute este un monstru, un coşmar, dar sunt pregătit să-l înfrunt"

Jesse Brinkley: "Bute este un monstru, un coşmar, dar sunt pregătit să-l înfrunt"

11 Oct 2010   •   00:00
Jesse Brinkley: "Bute este un monstru, un coşmar, dar sunt pregătit să-l înfrunt"

Pugilistul Jesse Brinkley, care va boxa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu Lucian Bute pentru titlul mondial, a declarat, într-un interviu acordat site-ului fighthype.com, că adversarul său este unul redutabil, dar că este pregătit să-l înfrunte pe acesta.

"Ştiu la ce să mă aştept din partea unui campion mondial care nu a cunoscut înfrângerea. La ce te poţi aştepta de la un astfel de pugilist? Te aştepţi să dea tot ce are mai bun şi mai măreţ în el. Lucian este un monstru, un coşmar al naibii de urât. M-am pregătit atât mental cât şi fizic pentru cea mai dură seară, însă îl voi ataca pe Bute. Vreau să-mi asum mai multe riscuri. Sunt în formă, lovesc puternic, iar dacă Lucian are impresia că mă va domina şi că mă va învinge, atunci se minte singur, iar echipa sa îl minte. Eu ştiu cu cine am de a face, un pugilist care loveşte foarte puternic cu stânga. Respect tot ce are de oferit acest om. Dacă voi ignora capacităţile sale, o să-mi arunce capul în al cincilea rând", a spus Brinkley.

"Toată viaţa mi-am dorit să mă lupt pentru titlul mondial. Voi avea de înfruntat un monstru, chiar la el acasă, asta voi întâlni în primul meci al meu pentru titlul mondial. Evoluţia şi renumele său mă vor face şi pe mine să dau tot ce am mai bun, iar ceea ce mă face să am încredere că îl pot învinge este faptul că şi el este om. Are tot cinci degete la fiecare picior, are tot cinci degete la fiecare mână, iar sângele lui e tot roşu. Este exact la fel ca şi mine. Vom fi eu împotriva lui. Chiar dacă voi câştiga sau dacă voi pierde, voi fi mulţumit şi voi şti că am dat tot ce am putut în acest meci", a afirmat Brinkley.

Lucian Bute îşi va apăra pentru a şasea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Montreal, într-un meci împotriva americanului Jesse Brinkley.

În aceeaşi gală, fostul campion al semigreilor (WBC), Adrian Diaconu, va boxa cu americanul de origine palestiniană Omar Sheika, iar Ion Ionuţ - Jo Jo Dan va urca în ring împotriva argentinianului Andre Pablo Villafane.

×
Subiecte în articol: stiri