x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Jucătorii de la Pandurii nu se tem de atacul lui Dinamo

Jucătorii de la Pandurii nu se tem de atacul lui Dinamo

04 Aug 2010   •   00:00

Atacantul echipei Pandurii Târgu Jiu, Bogdan Apostu, a declarat, miercuri, că îşi doreşte o victorie în meciul cu Dinamo din etapa treia a Ligii I, precizând că el şi coechipierii săi nu se tem de atacul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Nu ne sperie că Dinamo a marcat 17 goluri, avem şi noi o apărare bună. Ne mobilizează meciurile cu echipele mari, întotdeauna ne-au plăcut aceste meciuri. Sunt sigur că atât noi, jucătorii, cât şi publicul, care va fi alături de noi şi acum, vom reuşi să obţinem cele trei puncte. Ne dorim cu toţii să batem pe Dinamo, pentru asta ne pregătim, să obţinem cele trei puncte. Sunt sigur că dacă vom aborda partida aşa cum am făcut-o la meciul cu Unirea Urziceni avem toate şansele să câştigăm", a spus Apostu.

El nu consideră că apărarea formaţiei Dinamo este una slabă: "Nu contează ce apărare are Dinamo, atâta timp cât joci la Dinamo înseamnă că eşti fotbalist bun. Ce se spune e doar pentru presă sau pentru ziarişti pentru că acolo sunt jucători buni în apărare. Moţi a jucat în serie A nu poţi să spui că nu are valoare. Au demonstrat-o şi în meciurile de până acum, nu au nici o înfrângere nici în cupele europene şi nici în campionat. Va fi un meci greu dar suntem pregătiţi pentru a face faţă celor de la Dinamo".

×
Subiecte în articol: liga i