x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Jucătorii dinamovişti au depus flori la mormântul lui Hîldan, la 10 ani de la decesul acestuia

Jucătorii dinamovişti au depus flori la mormântul lui Hîldan, la 10 ani de la decesul acestuia

05 Oct 2010   •   00:00

Jucătorii dinamoviști, însoţiţi de antrenorul Ioan Andone, au depus o coroană şi flori la cimitirul din Brăneşti, unde este înmormântat Cătălin Hîldan, cu ocazia împlinirii a zece ani de la decesul acestuia. De asemenea, din partea clubului a fost prezent managerul sportiv Florin Prunea care a depus o coroană la mormântul fostului căpitan dinamovist.

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, marţi, că orice tehnician şi-ar fi dorit să pregătească un jucător cu era Cătălin Hîldan, fostul căpitan al formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, decedat în urmă cu zece ani în timpul unui meci amical.

"E greu, anii trec şi, din păcate, el a păţit ce a păţit şi în fiecare an ne amintim de el. Cătălin rămâne în sufletul tuturor suporterilor, al nostru, al celor cu care a jucat şi al celor care l-au cunoscut. Eu nu l-am antrenat, dar îl cunoşteam de mic, de pe vremea când îl antrena Ionuţ Chirilă. A fost un jucător memorabil, un exemplu de angajament şi un jucător pe care orice antrenor şi-ar fi dorit să-l antreneze. El nu înşela fotbalul, orice antrenament şi orice meci îl juca la sacrificiu", a spus Ioan Andone cu această ocazie.

"Le mulţumesc celor de la Dinamo că au venit să-l viziteze pe fratele meu. Vreau să le mulţumesc şi suporterilor dinamovişti, care fac ca amintirea lui Cătălin să fie vie şi care fac ca în fiecare an să vină mulţi oameni să aprindă o lumânare pentru el. Pentru mine şi pentru familia mea înseamnă foarte mult acest lucru. Cătălin a fost un model pentru Dinamo, care va dura foarte mult timp", a spus și Cristi Hîldan, fratele fostului căpitan al lui Dinamo.

Cătălin Hîldan a decedat în timpul unui meci amical pe care Dinamo l-a disputat, în 5 octombrie 2000, la Olteniţa, în compania formaţiei locale, Şantierul Naval.

×
Subiecte în articol: liga 1