x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Jucătorii lui FC Vaslui s-au antrenat din nou fără Caro

Jucătorii lui FC Vaslui s-au antrenat din nou fără Caro

06 Oct 2010   •   00:00
Jucătorii lui FC Vaslui s-au antrenat din nou fără Caro
Sursa foto: /Intact Images

Jucatorii Vasluiul s-au prezentat în această dimineață la la antrenamente, deşi Juan Ramon Lopez Caro le-a dat liber până vineri inclusiv. În absenţa tehnicianului spaniol, şedinţa de pregătire a fost condusă de Adailton, Wesley şi Pancu. De la antrenament au absentat Campano şi Bălace, care au fost învoiţi de conducerea clubului, însă sunt aşteptaţi la cel de-al doilea antrenament al zilei, care va avea loc de la ora 18:00.

Săptămâna trecută, finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, l-a ameninţat pe antrenorul Juan Ramon Lopez Caro că îi va cere daune de un milion de euro dacă nu se va prezenta, miercuri, la antrenament.

"Lopez Caro m-a anunţat că dă cinci zile libere la jucători după meciul cu Gaz Metan Mediaş, după alte trei zile pe care jucătorii le-au avut după partida cu Gloria Bistriţa. Clubul nu este de acord cu aşa ceva. Jucătorii se vor prezenta la antrenamente miercuri dimineaţă, deoarece echipa nu este pregătită fizic. Norocul nostru este că avem jucători valoroşi care, însă, nu vor putea câştiga la infinit dacă nu se pregătesc cum trebuie. Pe Lopez Caro nu-l atrage nimic decât acel milion de euro. Dacă nu se va prezenta la antrenament miercuri, la ora 10:00, îi vom cere noi daune un milion de euro", a spunea Porumboiu.

Tot atunci, tehnicianul Juan Ramon Lopez Caro a motivat că echipa are nevoie de acea pauză de cinci zile, conform programului comunicat conducerii clubului: "În trei luni şi jumătate, echipa nu a avut pauză. Înţeleg perfect că echipa are încărcătură mare, atât în plan fizic cât şi mental. De aceea, am planificat această pauză".

Sâmbătă, de la ora 15:00, Vasluiul are programat un amical la Chişinău, cu Dacia.

×
Subiecte în articol: liga 1