x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Judecarea dosarului privind anularea mărcii Steaua, amânată pentru 11 octombrie

Judecarea dosarului privind anularea mărcii Steaua, amânată pentru 11 octombrie

13 Sep 2011   •   08:38
Judecarea dosarului privind anularea mărcii Steaua, amânată pentru 11 octombrie

Procesul privind anularea marcii Steaua a fost amanat, instanta Tribunalului Bucuresti stabilind ca actiunea declansata de Clubul Sportiv al Armatei, care nu este de acord ca sigla simbol a clubului sa fie cesionata unei grupari private, sa fie judecata in 11 octombrie.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a cerut judecatorilor Tribunalului Bucuresti anularea marcii Steaua, aflata din anul 2003 in proprietatea societatii Fotbal Club Steaua Bucuresti SA si afirma ca FC Steaua are datorii de 250.000 de euro, reprezentand chiria neachitata din ultima perioada. Totusi, CSA Steaua si-a exprimat disponibilitatea de a ceda arena si terenurile de antrenament gruparii patronate de Gigi Becali, cu conditia sa fie achitate toate datoriile, de aproximativ 250.000 de euro.

Becali a anuntat, in ultima perioada, ca Steaua va reveni pe Complexul Sportiv din Bulevardul Ghencea doar daca ii va fi cedat stadionul pentru o perioada lunga de timp, in schimbul unei sume modice, iar el sa investeasca in modernizarea acestuia.

Gigi Becali se afla in conflict cu MApN pentru stadionul din Bulevardul Ghencea. Finantatorul stelist s-a plans de chiria foarte ridicata pe care trebuia sa o plateasca pentru ca echipa sa evolueze pe Stadionul Steaua si a renuntat sa mai foloseasca terenurile din complexul sportiv din Bulevardul Ghencea. In prezent, lotul echipei Steaua se antreneaza la Centrul National de Fotbal Mogosoaia sau la Complexul Sportiv Buftea. In primele sase etape ale campionatului, Steaua a jucat meciurile de pe teren propriu la Constanta sau Ploiesti.

Pentru primul meci din grupa J a Ligii Europa, Steaua va intalni formatia germana Schalke 04 pe arena "Dr. Constantin Radulescu" din Cluj-Napoca, in urma problemelor aparute pe Arena Nationala, unde oficialii stelisti ar fi dorit sa aiba loc aceasta partida. (Mediafax)

×