x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Koljic salvează un punct pentru Universitatea Craiova, în deplasarea de la FC Botoșani

Koljic salvează un punct pentru Universitatea Craiova, în deplasarea de la FC Botoșani

de Redacția Jurnalul    |    18 Feb 2024   •   20:16
Koljic salvează un punct pentru Universitatea Craiova, în deplasarea de la FC Botoșani
Sursa foto: Universitatea Craiova

FC Botoșani și Universitatea Craiova au remizat duminică, scor 2-2, în etapa a 26-a a Superligii. Bosniacul Elvir Koljic a egalat pentru olteni, în minutele suplimentare de joc. Moldovenii au condus la pauză cu 2-0 și pot fi depășiți în clasament de Dinamo, care joacă acasă cu Oțelul Galați.

Eroul primei reprize a fost argentinianul Juan Kaprof, care a marcat ambele goluri ale gazdelor, în minutele 17 și 41, dar a și primit un cartonaș galben în minutul 43, fiind apoi schimbat în minutul 58, de Ofosu.

Mitriță a redus din diferență la 8 minute după revenirea de la vestiare, cu un șut din marginea careului, după o acțiune personală (2-1, min. 53).

Oltenii au egalat în minutele suplimentare de joc, după o acțiune în flancul drept, soldată cu o pasă în fața porții, de unde Koljic a marcat fără opoziție.

Universitatea face 39 de puncte și rămâne momentan pe locul 4, sub amenințarea celor de la Farul, aflați la 2 puncte în urmă, echipa lui Gheorghe Hagi urmând să joace luni la Sepsi Sf Gheorghe.

FC Botoșani acumulează 20 de puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată Dinamo București, care joacă tot duminică, acasă, cu Oțelul Galați.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: universitatea craiova Elvir Koljic