x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Lăcătuş: "Relaţia dintre mine şi Dănciulescu nu va conta pe teren"

Lăcătuş: "Relaţia dintre mine şi Dănciulescu nu va conta pe teren"

17 Oct 2010   •   00:00
Lăcătuş: "Relaţia dintre mine şi Dănciulescu nu va conta pe teren"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a declarat înaintea derby-ului de diseară cu Dinamo că echipa sa va încerca să obţină victoria, chiar dacă îl va avea ca adversar pe finul său, Ionel Dănciulescu, care l-a cam învins ori de câte ori a jucat împotriva sa.

"Nu are importanţă ce relaţie avem pentru că atunci când intrăm în teren fiecare ne facem treaba la echipa la care suntem şi vom încerca să obţinem cât mai mult pentru noi. Oricum, el pe unde m-a prins, m-a cam ars. Cu Andone sigur voi rămâne prieten şi după această partidă, pentru că prietenia este şi între cele două familii", a spus Lăcătuş.

Tehnicianul stelist este convins că toţi jucătorii săi sunt conştienţi de importanţa meciului cu Dinamo: "Toată lumea este conştientă de ceea ce înseamnă acest derby de tradiţie şi cu toţii ne dorim un rezultat pozitiv, iar cele trei puncte sunt foarte importante pentru noi. Întâlnim un adversar puternic, Dinamo e o echipă foarte bună şi indiferent de poziţia din clasament sau de jocurile mai slabe pe care le-au făcut în ultima vreme, sunt sigur că vor avea o prestaţie foarte bună în comparaţie cu celelalte jocuri. Cred că jucătorii au înţeles ceea ce au de făcut şi cum trebuie să abordăm jocul din Ştefan cel Mare, pentru că la un astfel de meci trebuie să fii concentrat la maxim. Noi venim după două jocuri bune, acel egal cu Napoli şi victoria cu Sportul din campionat, şi cred că avem puterea să câştigăm această partidă", a mai declarat Lăcătuş.

Derby-ul Dinamo-Steaua, contând pentru etapa a 11-a a Ligii I, se va disputa în această seară pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, cu începere de la ora 20:30.

×
Subiecte în articol: liga 1