x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Larouche: "L-am pregătit pe Bute ca pentru meciul carierei"

Larouche: "L-am pregătit pe Bute ca pentru meciul carierei"

13 Oct 2010   •   00:00
Larouche: "L-am pregătit pe Bute ca pentru meciul carierei"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul pugilistului român Lucian Bute, Stephan Larouche, a declarat că l-a pregătit pe boxerul român ca pentru meciul carierei sale, înaintea întâlnirii cu americanul Jesse Brinkley pentru centura mondială, informează site-ul rds.ca.

"Încă o dată, cantonamentul din Florida s-a dovedit a fi benefic pentru pregătirea lui Lucian Bute şi am pregătit până la cel mai mic detaliu acest pas crucial pentru român. Nu avem voie să-l subestimăm pe Jesse Brinkley. S-au văzut foarte multe cazuri în care pugilistul mai valoros a fost învins de oponentul său mai slab cotat. Am pregătit acest meci ca şi cum ar fi cel mai important al carierei lui Bute pentru că românul este foarte aproape de a ajunge în rândul pugiliştilor care au parte de cele mai puternice meciuri. Acest lucru se va întâmpla în urma unei victorii în faţa lui Jesse Brinkley", a spus Larouche.

Larouche a adăugat că Bute este pregătit să învingă şi prin KO, însă a precizat că nu acesta va fi principalul său obiectiv în meciul cu Brinkley. "Chiar dacă nu este un boxer faimos, Brinkley are calităţile sale, iar printre cele mai importante se numără curajul său şi pregătirea fizică foarte bună. Chiar dacă Lucian a câştigat ultimele trei meciuri prin KO, nu acesta va fi principalul nostru obiectiv în acest meci".

Lucian Bute îşi va apăra pentru a şasea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Montreal, într-un meci împotriva americanului Jesse Brinkley.

În cadrul aceleiaşi gale, fostul campion al semigreilor în versiunea WBC, Adrian Diaconu, va boxa cu americanul de origine palestiniană Omar Sheika, iar Jo Jo Dan va urca în ring împotriva argentinianului Andre Pablo Villafane.

×
Subiecte în articol: stiri