x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Stelei

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Stelei

02 Dec 2015   •   23:39
Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Stelei

Gigi Becali a intrat în această seară la Digi şi a anunţat că Laurenţiu Reghecampf va fi noul antrenor al Stelei începînd de mîine.

"Reghecampf vine de joi la Steaua! Am preferat un antrenor pe care il cunosc, care a demonstrat. Nu mai vreau sa-mi Steaua inima cat un purece. Eu am vorbit cu el, am stabilit ce și cum, mi-a spus că îți dau răspunsul într-o oră, a venit după oră și m-a întrebat când începem. Mâine la ora 10 va fi la antrenament. Nu am nevoie de jucători, neapărat trebuie să vedem un atacant, a vorbit cu Marica, să vedem dacă e bine. Nu are nevoie de fundaș dreapta, e Breeveld, îl va antrena, fundaș central am discutat, vine Celeban, am rezolvat. Reghecampf a zis că lotul e destul de puternic și că nu are nevoie de jucători.", a spus Becali la DigiSport.

Laurențiu Reghecampt era până miercuri antrenorul lui Litex Loveci din Bulgaria.

Surse din Bulgaria susţin că tehnicianul de 40 de ani şi-ar fi reziliat contactul cu Litex Lovech, după ce l-a anunţat pe şeful echipei că are o ofertă mult mai bună din România! Reghe a susţinut antrenamentul din această seară, iar la sfîrşitul şedinţei de pregătire i-a anunţat pe jucătorii care este decizia pe care a luat-o. Acesta a fost aplaudat de cei din staff şi de către fotbalişti, apoi s-a suit în maşină şi-a plecat spre locuinţa acestuia din Bulgaria, scrie Dolce Sport

×
Subiecte în articol: laurentiu reghecampf