x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1: ASA Târgu Mureș - Astra Giurgiu 3-1

Liga 1: ASA Târgu Mureș - Astra Giurgiu 3-1

24 Oct 2015   •   23:43
Liga 1: ASA Târgu Mureș - Astra Giurgiu 3-1

ASA Târgu Mureș a învins-o pe AFC Astra Giurgiu cu scorul de 3-1 (2-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal.

Golurile vicecampioanei au fost reușite de Pablo Brandan (37 — penalty), după un henț comis de Juniori Morais în propriul careu, de Gabriel Mureșan (45+1), dintr-o lovitură liberă deviată, și de Luis Pedro (90+4), la prima sa reușită în Liga I.

Pentru liderul Ligii I a punctat spaniolul Javier Velayos (90+1), în proprie poartă.

Astra a jucat finalul în zece oameni, atacantul Denis Alibec fiind eliminat pentru proteste în min. 83, după ce a primit două cartonașe galbene la aceeași fază.

Italianul Cristiano Bergodi a obținut prima sa victorie în campionat de la venirea la ASA. Mureșenii au reușit prima victorie după cinci etape (două eșecuri, trei egaluri). Astra era neînvinsă de patru etape (trei victorii, un egal). Acesta a fost, totodată, primul eșec al giurgiuvenilor în deplasare în acest sezon.

ASA a învins-o pe Astra și în tur, cu 5-1, la Giurgiu.

ASA Târgu Mureș — AFC Astra Giurgiu 3-1 (2-0), Stadion "Trans Sil" — Tg. Mureș
Au marcat: Pablo Brandan (37 — penalty), Gabriel Mureșan (45+1), Luis Pedro (90+4), respectiv Javier Velayos (90+1, autogol).
Cartonaș roșu: Denis Alibec (Astra, 83).
Arbitru: Marcel Bîrsan (București); arbitri asistenți: Aurel Onița (Constanța), Vladimir Urzică (Piatra Neamț); arbitru de rezervă: Adrian Illyes (Ploiești)
Observatori: Patrițiu Abrudan (Cluj-Napoca) — CCA, Ion Craiu (București) — LPF  

×