x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1: Astra Giurgiu - Dinamo Bucureşti 1-1

Liga 1: Astra Giurgiu - Dinamo Bucureşti 1-1

28 Feb 2016   •   23:00
Liga 1: Astra Giurgiu - Dinamo Bucureşti 1-1

Astra Giurgiu a terminat la egalitate cu Dinamo Bucureşti, scor 1-1 (0-0), duminică seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 26-a a Ligii I de fotbal, ultima rundă a sezonului regulat.

Dinamo a deschis scorul în minutul 62, prin Dorin Rotariu, care a finalizat simplu, din apropiere, la centrarea lui Patrick Ekeng, într-un moment în care echipa antrenată de Mircea Rednic juca în inferioritate, după eliminarea lui Steliano Filip (40).

Astra a egalat după şapte minute, când şutul lui William De Amorim a fost deviat fericit de Daniel Florea (69).

Dinamo a mai avut ocazii prin Rotariu (10) şi Ekeng (56), iar Astra a ratat prin Filipe Teixeira (20) şi Cristian Oros (49).

În finalul primei reprize jocul a fost întrerupt câteva minute după ce antrenorul echipei gazdă, Marius Şumudică, a acuzat că a fost lovit în cap de un obiect aruncat din tribună de suporterii dinamovişti. Şumudică a fost la un pas să se încaiere cu directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu.

Astra termină sezonul regulat pe primul loc al clasamentului, iar Dinamo poate ajunge pe locul al treilea în cazul în care Viitorul va câştiga luni.

Astra a învins-o pe Dinamo în tur, cu 1-0.

Astra a ajuns la 11 partide consecutive fără înfrângere, 5 victorii, 6 înfrângeri. Dinamo nu a pierdut în ultimele zece etape, având 7 victorii şi 3 egaluri.

Giurgiuvenii vor intra în play-off cu 26 de puncte, iar Dinamo cu 24.

AFC Astra Giurgiu - FC Dinamo Bucureşti 1-1 (0-0), stadion ''Marin Anastasovici'' - Giurgiu
Au marcat: Daniel Florea (69), respectiv Dorin Rotariu (62).
Cartonaş roşu: Steliano Filip (Dinamo, 40).
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Aurel Oniţă (Constanţa), Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Dragoş Istrate (Bucureşti)
Observatori: Constantin Ştefan (Bucureşti) - CCA, Adrian Mihail Ionescu (Bucureşti) - LPF  

×