x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1. Dinamo, cu un pas în play-out după 1-2 la Chiajna

Liga 1. Dinamo, cu un pas în play-out după 1-2 la Chiajna

13 Feb 2017   •   22:13
Liga 1. Dinamo, cu un pas în play-out după 1-2 la Chiajna
Sursa foto: fcdinamo.ro

Dinamo București a pierdut al treilea joc consecutiv în Liga 1, scor 1-2 pe terenul Concordiei Chiajna, care a obținut 3 puncte uriașe în lupta pentru salvarea de la retrogradare, scrie gsp.ro

Raul Costin a deschis scorul în minutul 31, la doar 5 minute după ce a intrat pe teren în locul lui Bejan. Imediat după pauză, Nemec a înscris din pasa lui Maxi Oliva. Cu doar 10 minute înainte de final, Marian Cristescu a punctat împotriva fostei echipe, după o bâlbâială în careul dinamovist.

Dinamo rămâne pe locul 6, cu 32 de puncte, dar poate fi depășită de Astra, care are un meci mai puțin și același număr de puncte. "Câinii" au pierdut și în tur cu Chiajna, 0-1.

Concordia Chiajna a urcat pe locul 11, cu 21 de puncte, depășind Pandurii Târgu Jiu. Acesta este primul succes al Chiajnei în Liga 1 de la cel cu Steaua din 19 noiembrie.

Concordia Chiajna a învins-o pe FC Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (1-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.

Concordia s-a impus neaşteptat, prin golurile marcate de Raul Costin (31), la patru minute de la intrarea sa pe gazon, şi Marian Cristescu (80), în timp ce pentru Dinamo a punctat Adam Nemec (51).

Ilfovenii au mai avut ocazii de gol prin Tiberiu Serediuc (45, 90+2), dar portarul Jaime Penedo s-a opus de fiecare dată. Dinamo a ratat şanse de gol prin Sergiu Hanca (38), Ionuţ Nedelcearu (77) şi Tha'er Bawab (90+7).

Arbitrul Marcel Bîrsan a prelungit partida cu 9 minute şi jumătate din cauza numeroaselor întreruperi din repriza secundă.

La Dinamo au debutat în acest meci fundaşul francez Claude Dielna şi mijlocaşul Claudiu Bumba.

Dinamo a suferit o nouă lovitură în tentativa sa de a se califica în play-off, după ce a fost învinsă şi săptămâna trecută cu FC Viitorul pe teren propriu. Dinamo a pierdut în ultimele trei etape ale campionatului şi are patru eşecuri în ultimele cinci etape. Concordia a învins-o pe Dinamo şi în tur, cu 1-0.

Concordia e neînvinsă de trei etape, venind după două egaluri.

Concordia a învins-o în premieră pe Dinamo pe teren propriu în şase partide.

CS Concordia Chiajna - FC Dinamo Bucureşti 2-1 (1-0), stadion "Concordia" - Chiajna
Au marcat: Raul Costin (31), Marian Cristescu (80), respectiv Adam Nemec (51).
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Sebastian Stoianov (Constanţa); arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov)
Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu) - CCA, Ion Căţoi (Bucureşti) - LPF.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: dinamo chiajna concordia chiajna andone liga 1