x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1. Un nou antrenor a DEMISIONAT

Liga 1. Un nou antrenor a DEMISIONAT

25 Oct 2015   •   22:29
Liga 1. Un nou antrenor a DEMISIONAT
Sursa foto: KrivosheevV/Getty Images/iStockphoto

Eusebiu Tudor a demisionat, duminică, din funcţia de antrenor al echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, potrivit site-ului oficial al clubului.

Decizia tehnicianului survine după eşecul suferit sâmbătă seara, la Bucureşti, cu FC Voluntari (0-1).

''Am avut, astăzi, o întâlnire cu oficialii clubului şi i-am anunţat că decizia mea este aceea de a mă opri aici. Le mulţumesc pentru colaborarea pe care am avut-o şi pentru suportul pe care mi l-au oferit în aceste doua luni, iar echipei îi urez multă bafta în continuare şi sper să iasă cât mai repede din situaţia dificilă în care se află acum'', a declarat Eusebiu Tudor.

În perioada imediat următoare, de pregătirea echipei se va ocupa Mihai Oancea, actualul antrenor secund al ''galben-albaştrilor''. Primul meci pe care îl va conduce ''interimarul'' Oancea va fi cel de marţi, în care Petrolul întâlneşte pe ACS Poli Timişoara, în deplasare, în optimile de finală ale Cupei României.

Eusebiu Tudor a condus echipa în şapte partide, obţinând trei egaluri şi înregistrând patru victorii (golaveraj 2-6). Petrolul a început sezonul cu Tibor Selymes, care a avut o victorie, patru egaluri şi trei eşecuri (golaveraj 6-9) în primele opt etape ale campionatului. Petrolul rămâne pe ultimul loc al clasamentului.  

Agerpres

×