x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga Mol: Steaua Rangers va juca două meciuri la Braşov

Liga Mol: Steaua Rangers va juca două meciuri la Braşov

16 Sep 2010   •   00:00
Liga Mol: Steaua Rangers va juca două meciuri la Braşov
Sursa foto: /Intact Images

Echipa de hochei pe gheaţă Steaua Rangers va disputa următoarele două meciuri de pe teren propriu din Liga Mol la Braşov, din cauza problemelor tehnice de la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucureşti, a anunţat CSA Steaua într-un comunicat.

Ovalul de gheaţă din Capitală nu poate găzdui antrenamente sau competiţii oficiale în luna septembrie, iar conducerea CSA Steaua precizează că mutarea echipei de hochei pe gheaţă la Braşov este temporară.

"CSA Steaua a decis să facă aceste eforturi financiare suplimentare, respectiv mutarea echipei pentru antrenamente şi închirierea patinoarului olimpic din Braşov, în faţa unei situaţii neprevazute şi nedorite, ca o soluţie temporară. În cazul în care situaţia va persista şi în luna octombrie, hotărârea va fi reanalizată", se arată în comunicat.

Steaua Rangers va disputa la Braşov meciurile cu Vasas HC (vineri, de la ora 15:00) şi Dab Docler (duminică, de la ora 11:00).

Meciul cu Fenestela 68 Braşov, programat marţi în Liga Naţională, se va disputa pe acelaşi patinoar, având ca organizator gruparea ardeleană.

Suporterii echipei Steaua Rangers care se vor deplasa la Braşov pentru a susţine formaţia bucureşteană vor avea accesul gratuit la meciuri pe baza biletelor de autobuz, microbuz sau tren.

Steaua Rangers a pierdut la masa verde, cu scorul de 0-5, meciul cu formaţia ungară Ferencvaros TC Orangeways, programat la 9 septembrie, din cauza suprafeţei de gheaţă necorespunzătoare a pationarul Mihai Flamaropol, conform unei hotărâri a Comisiei de Disciplină a Ligii Mol.

×
Subiecte în articol: stiri