x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Lucian Bute îşi păstrează centura: l-a făcut KO pe Brinkley în repriza a noua!

Lucian Bute îşi păstrează centura: l-a făcut KO pe Brinkley în repriza a noua!

16 Oct 2010   •   00:00
Lucian Bute îşi păstrează centura: l-a făcut KO pe Brinkley în repriza a noua!

Lucian Bute şi-a apărat pentru a şasea oară titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins în această dimineaţă, prin KO în repriza a noua, pe americanul Jesse Brinkley, într-o gală desfăşurată la Montreal. Bute a ajuns astfel la a 27-a victorie din tot atâtea meciuri la profesionişti, din care 22 înainte de limită.

Românul şi-a pus pentru prima oară în dificultate adversarul în runda a 5-a. Brinkley a fost numărat după ce a încasat un croşeu la bărbie, dar a fost salvat de arbitru, care a cerut legarea mănuşilor, şi apoi de gong. Americanul, cu arcada stângă deschisă şi faţa plină de sânge, a scăpat de KO şi pe finalul reprizei a opta, dar nu a mai putut face nimic în runda următoare, după un nou upercut la figură.

"Bună dimineaţa, dragi români! A fost o seară excelentă, vă iubesc şi vă mulţumesc că aţi fost alături de mine din nou", a declarat Lucian Bute imediat după meci, pentru Radio România Actualităţi.

Vezi mai jos ultima repriză a partidei Bute - Brinkley!



Tot în gala de la Montreal, în cadrul categoriei semimijlocie, Ion Ionuţ "Jo Jo" Dan l-a învins, prin KO în repriza a 4-a, pe argentinianul Pablo Villafane. Jo Jo Dan a pus capăt luptei cu un croşeu de stânga la ficat.

Al treilea român care a boxat în cadrul galei a fost Adrian "Rechinul" Diaconu, fost campion mondial WBC la categoria semigrea, care l-a învins la puncte pe americanul Omar Sheika. Românul a fost numărat în runda a doua, când a încasat în plin o directă de dreapta, dar a reuşit să se impună după ce a dominat celelalte reprize.

×
Subiecte în articol: stiri