x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Lui Andrei Cristea i-a fost anulat cartonaşul roşu primit în meciul cu Oţelul şi poate juca cu Steaua

Lui Andrei Cristea i-a fost anulat cartonaşul roşu primit în meciul cu Oţelul şi poate juca cu Steaua

13 Oct 2010   •   00:00
Lui Andrei Cristea i-a fost anulat cartonaşul roşu primit în meciul cu Oţelul şi poate juca cu Steaua
Sursa foto: /Intact Images

Comisia de Disciplină a LPF a decis azi că atacantul dinamovist Andrei Cristea a fost eliminat eronat în partida cu Oţelul din etapa trecută, scor 1-2, când arbitrul Cristian Balaj i-a arătat cartonaşul roşu pentru că o presupusă lovitură la Cornel Rîpă, anunţă gsp.ro.

Astfel, Cristea a scăpat de suspendarea minimă de două etape prevăzută de regulament şi va putea evolua în derby-ul cu Steaua, de duminică.

"E o decizie normală, sunt fericit că joc împotriva Stelei în derby. Nu trebuie să ne condamne lumea, dacă n-am lovit, de ce să fiu pedepsit?!", a spus Andrei Cristea după decizia LPF.

"Uite că la noi se poate. Nu comentez dacă joacă sau nu Cristea, că i s-a ridicat suspendarea. Treaba lor. Pe mine mă preocupă echipa pe care o antrenez. Cine ştie, poate pe viitor ne aşteptăm să vedem un gol valabil să fie anulat la comisii", a declarat şi antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş.

Managerul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a acuzat decizia LPF la Sport.ro: "Andrei e cel mai periculos jucător al lui Dinamo. M-am bucurat că nu joacă în meciul cu noi şi am rămas perplex când am văzut decizia. Aştept reacţii şi justificări, e anormal. Dinamo beneficiază de un avantaj imens. Toată ţara a văzut, un cartonaş roşu nu se poate anula decât dacă se confundă jucătorul".

"Decizia lui Balaj nu a fost definitivă, pentru că el a scris în raport că nu a văzut şi că recomandă Comisiei să studieze caseta. Eu am scris în raport, pentru că am fost supervizor, că arbitrajul a fost cu greşeli. Ei au vizionat caseta din toate unghiurile şi nu l-au considerat vinovat! Este normal ce s-a întâmplat. Dacă aşa a considerat Comisia, înseamnă că e o decizie corectă", a replicat şeful LPF, Dumitru Dragomir, la GSP TV.

"E cea mai mare hoţie! Dacă Dinamo aşa înţelege să joace un derby, sporind şi mai mult presiunea existentă în jurul meciului, eu nu mai am ce să mai zic... Sunt curios ce se va întâmpla cu Balaj în situaţia asta, dacă s-a considerat că a greşit luând decizia asta. Înseamnă că el ar trebui suspendat pe viaţă, scos din arbitraj. Steaua n-o să conteste decizia la Comisii, nu vrem să continuăm circul!"
Helmuth Duckadam, preşedinte FC Steaua

×
Subiecte în articol: liga 1