x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Marius Lăcătuş: Antrenorul de la Steaua trebuie să fie nesimţit

Marius Lăcătuş: Antrenorul de la Steaua trebuie să fie nesimţit

10 Aug 2010   •   00:00

Marius Lăcătuş, fost antrenor la echipa de fotbal Steaua Bucureşti, se află în Spania împreună cu familia şi urmăreşte cu interes evoluţia evenimentelor din campionatul intern şi din interiorul grupării din Ghencea.



Marius Lăcătuş a comentat situaţia de la Steaua Bucureşti, echipă de la care tehnicianul Victor Piţurcă a plecat după numai trei etape de la începerea Ligii I.

Lăcătuş a precizat că nu se aştepta ca noul mandat al lui Piţurcă în Ghencea să se încheie atât de rapid şi a menţionat că principala caracteristică a unui antrenor care vine la Steaua Bucureşti trebuie să fie "nesimţirea".

"Asemenea probleme fac rău echipei. Şi imaginea Stelei suferă. Nu credeam că se vor certa, ştiam că sunt destul de apropiaţi. Dacă ţinem cont de numărul jucătorilor veniţi, Gigi Becali a făcut totul pentru Piţi. I-a dat şi mână liberă. Antrenorul de la Steaua Bucureşti, oricare ar fi el, trebuie să fie nesimţit, adică să nu bage în seamă ce zice Gigi Becali", a declarat Lăcătuş pentru realitatea.net,citat de Agerpres.

Referindu-se la viitorul antrenor, Gigi Becali a precizat că nu ştie deocamdată cine va prelua conducerea tehnică a echipei, neexcluzând nici varianta Pedrazzini.

×
Subiecte în articol: stiri