x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Șumudică revine cu noroc la Rapid. Rareș Pop aduce victoria cu un gol senzațional

Șumudică revine cu noroc la Rapid. Rareș Pop aduce victoria cu un gol senzațional

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2024   •   06:40
Șumudică revine cu noroc la Rapid. Rareș Pop aduce victoria cu un gol senzațional
Sursa foto: FC Rapid 1923/facebook.com

Antrenorul Marius Şumudică a debutat cu o victorie la Rapid Bucureşti, 2-1 (1-0) cu Politehnica Iaşi, vineri seara, în Copou, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii de fotbal.

Rapid a obţinut prima sa victorie din acest sezon prin golurile a doi jucători veniţi în această vară, Alexandru Paşcanu (44) şi Rareş Pop (53). Pentru gazde a punctat Goncalo Teixeira (78).

Giuleştenii au început bine meciul şi au marcat în min. 8, prin sârbul Borisav Burmaz, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Ieşenii au avut prima ocazie clară de gol, însă portarul elveţian Benjamin Siegrist a respins şutul lui Andrei Gheorghiţă (22).

Rapid a deschis scorul în finalul primei reprize, prin Paşcanu (44), care a reluat cu capul centrarea perfectă a lui Claudiu Petrila.

În partea secundă, Siegrist a mai avut o intervenţie providenţială, respingând şutul deviat al lui Florian Kamberi (51).

La scurt timp, Rapid s-a desprins pe tabelă, Rareş Pop (53) marcând primul său gol pentru echipa giuleşteană, cu un şut din afara careului, la colţul lung.

Echipa lui Şumudică a avut şi alte ocazii de a-şi mări avantajul, dar Nicolas Samayoa (60) a respins de pe linia porţii mingea trimisă de Cristian Ignat, iar Burmaz (72) a ratat singur cu portarul.

Portughezul Goncalo Teixeira (78) a marcat un gol de kinogramă, cu un şut cu boltă de la 23 de metri, la care Siegrist nu a mai putut face nimic.

Siegrist (81) a salvat golul egalării la reluarea lui Tailson, brazilianul fiind periculos şi în altă situaţie (89), când a şutat la colţul scurt.

Rapid a mai ratat o ocazie imensă, prin Florian Hasani (83), singur cu portarul Jesus Fernandez.

Poli Iaşi venea după o victorie cu FCSB în Ghencea (1-0).

FC Politehnica Iaşi - FC Rapid Bucureşti 1-2 (0-1), Stadion ''Emil Alexandrescu'' - Iaşi
Au marcat: Goncalo Teixeira (78), respectiv Alexandru Paşcanu (44), Rareş Pop (53).
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Adrian Popescu (Craiova), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); al patrulea oficial: Andrei Moroiţă (Ploieşti)
Arbitru video: Szabolcs Kovacs (Carei); arbitru asistent video: Ferencz Tunyogi (Zalău)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Iuliuss Nemţeanu (Ghermăneşti/Ilfov) - LPF
AGERPRES

×