x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Materazzi senior şi rămăşiţele Braşovului

Materazzi senior şi rămăşiţele Braşovului

de Mihai Igirosanu    |    29 Iun 2010   •   00:00

După ce a antrenat în liga secundă ele­nă, Giuseppe Materazzi (64 de ani), tatăl celebrului Marco Matera­z­zi, stoper al naţionalei Italiei şi cam­pi­on mondial în 2006, a semnat un contract pe un an, cu drept de prelungire pe încă unul, cu FC Braşov.

Misi­u­nea sa este una foarte grea, având în ve­dere că Braşovul a pierdut aproa­­pe toţi jucătorii de bază, plecaţi la Ra­­pid sau Steaua.
"Am ales Bra­şo­vul, deşi se află într-o situaţie de­licată acum, pentru că această muncă am mai făcut-o o dată şi la Bari, când am pornit de jos şi am format de la zero o echipă. Ştiu şi eu că în România au fost sau încă sunt mulţi antrenori ita­li­­eni. Zenga şi Bergodi chiar mi-au fost elevi, iar de restul am auzit. Nu con­sider că este necesar să discut cu ei ca să aflu mai multe despre fotba­lul din România. Ştiu că este un campionat dificil, iar ce îmi mai trebuie să ştiu voi afla pe parcurs", a spus Mate­ra­zzi.

Patronul Ioan Necu­laie a ţinut să-i răspundă fostului antrenor Viorel Mol­dovan. "Păi, dacă el spune că a ră­­mas cu un gust amar, atunci ce să zic, să ia nişte miere, să se mai îndulcească. Păi, el are gust amar? Atunci eu ce ar trebui să am? Fiere în gu­ră? Am băgat bani ca niciodată, am adus jucători şi m-am tre­zit că termin campionatul pe locul nouă. Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu spun că e doar vina lui, dar hai să mai lăsăm asta cu gust amar. Am înţeles că nu şi-a încasat nici un ban de la FC Bra­şov, să stea li­niştit că o să şi-i ia şi gata. Nu a plecat nimeni neplătit de aici, toate lu­cru­rile s-au rezolvat până la urmă", a spus Neculaie.

×
Subiecte în articol: alte stiri din sport