x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mihai Stoica: Este posibil ca Tătăruşanu să aibă o fisură de maleolă

Mihai Stoica: Este posibil ca Tătăruşanu să aibă o fisură de maleolă

19 Sep 2011   •   09:43

Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, astazi, ca este posibil ca portarul Ciprian Tatarusanu sa fi suferit o fisura de maleola la meciul cu Pandurii Targu Jiu, un diagnostic definitiv urmand a fi stabilit dupa ce jucatorul va efectua un examen tomografic.

"Pozitia in clasament ne da batai de cap. Avem jucatori foarte importanti care sunt grav acidentanti si ne creeaza probleme. Gabi Matei nu va juca in tur pentru ca si-a rupt ligamentele la genunchi, iar acum Tatarusanu are o accidentare destul de grava, e posibil sa aiba o fisura de maleola, vom vedea astazi cand va efectua o tomografie. Tanase a fost accidentat de Viera ieri, fara ca arbitrul sa acorde macar lovitura libera. Geraldo, Iliev, Mihai Costea mai au probleme. Dar sunt convins ca vom trece peste astea", a declarat Mihai Stoica, potrivit Mediafax.

La meciul Steaua - Pandurii, scor 1-2, disputat, duminica, la Ploiesti, portarul Ciprian Tatarusanu a iesit de pe teren in minutul 44, accidentat, dupa ce a calcat gresit la o minge inalta. Goalkeeper-ul echipei nationale a fost inlocuit cu Stanca.

×