x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Milliyet: "Decizia penaltiului, mai mult decât scandaloasă"

Milliyet: "Decizia penaltiului, mai mult decât scandaloasă"

12 Aug 2010   •   00:00

Cotidianul turc Milliyet notează, în ediţia de joi, că decizia arbitrului Milorad Mazici de a acorda penalti pentru naţionala Turciei în minutul 82 al meciului amical cu România, din care s-a deschis scorul, a fost "mai mult decât scandaloasă". "Naţionala Turciei nu a arătat în ultimul test dinaintea preliminariilor Euro-2012 că este pregătită. A făcut greşeli mari în apărare şi nu a reuşit să-şi creeze ocazii. A preluat conducerea printr-un penalti controversat, iar Arda a pecetluit victoria. În minutul 82 am asistat la o decizie de acordare a unui penalti mai mult decât scandaloasă. Cociş nici măcar nu l-a atins pe Gokhan Gonul. Faptul că arbitrul dictat penalti a surprins şi tribunele, dar ne-a surprins şi pe noi", scrie Milliyet.

"Arda a acoperit ruşinea", a titrat şi cotidianul Fanatik. "După golul înscris în urma deciziei greşite a arbitrului, a intrat în scenă Arda Turan, care a marcat, în minutul 86", menţionează jurnalul sportiv. "Mazici a acordat un penalti din nimic", a scris şi jurnalul Vatan. "Emre nu a putut refuza acest cadou: 1-0", adaugă sursa citată.

"Decizie comică de penalti", a notat cotidianul Takvim, în timp ce Guneş a scris că Turcia a preluat conducerea datorită unei decizii greşite a arbitrului. "Arbitrul în loc să dea corner, a dat penalti", menţionează jurnalul turc.

Chiar şi internaţionalul turc Gokhan Gonul a declarat, miercuri seară, după meci, că nu a fost faultata de Cociş la faza respectivă, informează ajansspor.com.

"M-a chemat arbitrul şi nu a putut spune nimic. S-a uitat la mine de parcă ar fi zis: «Ai dat sau n-ai dat?». Am spus că adversarul a lovit mingea şi că eu am lovit piciorul adversarului. Nu ştiu, poate i s-a părut că înainte de fază a fost o intervenţie la mine. Adversarul a lovit mingea, iar eu am dat în piciorul lui. Nu am spus că a fost sau n-a fost penalti. Am povestit doar ce a fost, iar el a acordat penalti. Mi-aş fi dorit să nu mi se întâmple mie. M-am gândit apoi dacă să mă duc să îi spun că n-a fost penalti. I-am spus arbitrului adevărul, că eu nu am lovit mingea", a spus Gokhan Gonul.

×
Subiecte în articol: stiri