x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mircea Sandu confirmă: Mutu, rechemat la naţională

Mircea Sandu confirmă: Mutu, rechemat la naţională

15 Mar 2011   •   19:01
Mircea Sandu confirmă: Mutu, rechemat la naţională
156425-mutu-chivu-intact-images-20091008170215025.jpgPreşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat în această seară, într-o emisiune televizată, că ştie faptul că selecţionerul Răzvan Lucescu l-a convocat la naţională pe atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, pentru meciurile cu Bosnia-Herţegovina şi Luxemburg, din preliminariile Euro-2012.

"Din câte am înţeles, Mutu este convovat pentru meciurile astea", a spus Sandu la Digisport.

Adrian Mutu nu a mai fost convocat la echipa naţională din 10 octombrie 2009, de la înfrângerea cu Serbia, scor 0-5, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010. După acea partidă, atacantul a părăsit cantonamentul naţionalei fără să-l anunţe pe selecţioner şi a petrecut la Novi Sad, alături de patronul echipei Vojvodina, Ratko Buturovici.

Răzvan Lucescu a hotărât atunci să nu-l mai cheme la prima reprezentativă, dar a admis ulterior că este posibil să revină asupra deciziei sale şi să-l convoace pe Mutu, care a fost în această perioadă şi suspendat timp de 7 luni pentru consum de substanţe interzise.

România va întâlni, la 26 martie, în deplasare, formaţia Bosniei-Herţegovia, iar la 29 martie, echipa Luxemburgului, în Grupa D a preliminariilor Euro-2012.

×