x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu: "Aştept o demisie de onoare din partea lui Napoli"

Mititelu: "Aştept o demisie de onoare din partea lui Napoli"

02 Apr 2011   •   19:27
Mititelu: "Aştept o demisie de onoare din partea lui Napoli"
Sursa foto: /Intact Images

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat după meciul pierdut cu Sportul Studenţesc, scor 0-3, că este dezamăgit de prestaţia echipei în acest retur, cea mai facilă măsură fiind înlocuirea tehnicianului italian Nicolo Napoli.

"Nu asta e faţa Universităţii. Eu zic că lucrurile se vor schimba pentru că echipa asta poate mai mult, jucătorii ăştia pot mai mult. Din păcate echipa merge din rău în mai rău. Sincer, aştept demisia de onoare din partea lui Napoli pentru că avem nevoie de un nou suflu. Am avut răbdare, nu se mai poate plânge de nimic, dar rezultate nu apar deloc", a spus Mititelu la Digi Sport.

Finanţatorul echipei din Bănie a declarat că nu vrea să-l demită pe italian, dar speră să se despartă prieteni: "Nu vreau să-l dau eu afară pentru că vreau să rămânem prieteni, mai ales că am mai avut conflicte de acest gen până acum. Sper să renunţe el, pentru că nu văd nici o schimbare la echipă şi nici nu sunt şanse să se schimbe ceva până la vară, când i se termină contractul, iar retrogradarea e tot mai aproape".

"Sunt foarte supărat pentru meciul prost făcut astăzi, am jucat prost din primul până în ultimul minut. Băieţii ştiau că este un meci foarte important, dar nu au jucat nimic. Trebuie să schimbăm mentalitatea, pentru că altfel va fi foarte greu să evităm retrogradarea.Nu mă gândesc să-mi dau demisia, deoarece cred că echipa se poate salva", a venit răspunsul lui Napoli la conferinţa de presă de după meci.

×