x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu spune că scorul este injust: "Meritam un egal!"

Mititelu spune că scorul este injust: "Meritam un egal!"

06 Noi 2010   •   00:00
Mititelu spune că scorul este injust: "Meritam un egal!"
Sursa foto: /Intact Images

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, vineri seară, că o zi tristă cauzată de moartea poetului Adrian Păunescu s-a încheiat şi mai trist din cauza înfrângerii din partida cu Oţelul Galaţi, apreciind că elevii lui Victor Piţurcă au pierdut nemeritat.

"Păcat de atmosferă. Acesta este fotbalul, mergem înainte. O seară tristă, şi mai tristă de cum a început. Un meci în care spun că rezultatul este nedrept, scorul nu reflectă situaţia din teren. Meritam cel puţin un egal", a spus Mititelu.

Oficialul craiovean a adăugat că Oţelul nu merita să câştige, dar au şanse să obţină titlul în acest sezon. "Oţelul s-a strâns ciorchine în careu, apoi pe contraatac... Au jucat agresiv, dacă ieşeau mai mult la joc, altfel era meciul. Îi felicităm pentru cele trei puncte. Arbitrul Tudor a fost foarte drastic, probabil că eliminarea este corectă", a mai spus Mititelu.

Mititelu a adăugat că Universitatea Craiova va continua să joace pe ambele fronturi, şi în campionat, şi în cupă, chiar dacă urmează meciuri grele.

Echipa Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din cadrul etapei a XIV-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost reuşit în minutul 22 de Silviu Ilie.

×
Subiecte în articol: liga 1