x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu, suspendat un an şi o nouă amendă uriaşă

Mititelu, suspendat un an şi o nouă amendă uriaşă

20 Apr 2011   •   19:05
Mititelu, suspendat un an şi o nouă amendă uriaşă
Sursa foto: /Intact Images
161998-1009.jpgFinanţatorul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a fost suspendat, azi, de Comisia de Disciplină a FRF, pentru un an şi amendat cu 300.000 de lei pentru declaraţii calomnioase la adresa membrilor Comisiei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor, informează frf.ro.

Adrian Mititelu i-a criticat pe membrii CNSL după ce aceştia i-au dat câştig de cauză fostului manager al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, în litigiul privind concedierea tehnicianului.

Patronul craiovean a declarat că va contesta şi această suspendare la TAS, unde va primi câştig de cauză. "E mâna lui Mitică, a lui Kassai, se fac de râs. Toate amenzile vor pica la TAS. Mai pierd şi bani, din cheltuielile de judecată. Ăsta e modul lor de a se răzbuna pe un om care a băgat bani în fotbal. Parchetul îmi va da dreptate şi în cazul ăsta. O să aveţi surprize mari şi cu ei, şi cu Piţurcă, şi cu nişte fotbalişti. În scurt timp, veţi afla cine minte şi cine e corect. Or să devină penibili ei. O să angajez cea mai tare casă de avocatură din Elveţia şi va fi un proces de răsunet", a spus Mititelu la Sport.ro.

×