x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu vrea să câştige la masa verde din cauza nocturnei

Mititelu vrea să câştige la masa verde din cauza nocturnei

11 Apr 2011   •   22:50
Mititelu vrea să câştige la masa verde din cauza nocturnei
Sursa foto: /gsp.ro

160753-.jpgPatronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, era optimist după partida din Giuleşti că echipa sa va câştiga la "masa verde", precizând că regulamentul spune că dacă instalaţia de nocturnă cade de două ori, meciul trebuie oprit.

"Sunt fericit pentru că acest punct valorează mult. Vor fi de fapt trei puncte pentru ce s-a întâmplat la meci. Vom câştiga meciul la masa verde pentru că s-a oprit partida de două şi conform regulamentului vom lua cele trei puncte. Marius Avram trebuia să oprească jocul la a doua cădere a nocturnei. Arbitrul a fost puţin neserios pentru că trebuia să fie corect, dar ştim toţi ce relaţii sunt între Dinu Gheorghe şi Vasile Avram. Rapid a jucat mai bine, dar şi noi puteam marca pe final şi să câştigăm", a spus Mititelu la Digi Sport.

Supervizor al meciului, vicepreşedintele LPF Valentin Alexandru a precizat că regulamentul spune că meciul se opreşte dacă nocturnă cade 60 de secunde: "Comisia stabileşte asta, nu trebuie să se oprească de două ori. E suficient dacă a doua oară se opreşte şi un singur minut, iar meciul se opreşte. Pot să spun că a doua oară a fost doar o cădere de lucşi, dar dacă se stabileşte că s-a oprit jocul, Craiova are o şansă să câştige la masa verde".

"Pana asta a trimis-o Dumnezeu, ca să câştige Craiova şi să scape de retrogradare. Nu vrem 3-0 la masa verde, doar 1-0, că a fost o întrerupere mică. Nu cred că o să avem succes la comisii, dar vom câştiga sigur la TAS", a concluzionat Mititelu.

 "În cartierul Giuleşti cred că se plăteşte lumina mai greu, iar furnizorul îi mai sperie aşa din când în când", a glumit şi preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe.

Nocturna a căzut prima oară în minutul 40, din cauze unei pene de curent din cartierul Giuleşti, partida fiind întreruptă pentru aproximativ 25 de secunde, până când generatorul de la stadion a intrat în funcţiune. Nocturna a mai căzut o dată în minutul 70, doar pentru câteva secunde, din cauza faptului că a revenit curentul în Giuleşti şi nu s-a mai folosit generatorul.

×