x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Meci spectaculos: Mitriță marchează de trei ori în 20 de minute și Universitatea Craiova păstrează șanse la locul doi

Meci spectaculos: Mitriță marchează de trei ori în 20 de minute și Universitatea Craiova păstrează șanse la locul doi

de Redacția Jurnalul    |    13 Mai 2024   •   23:03
Meci spectaculos: Mitriță marchează de trei ori în 20 de minute și Universitatea Craiova păstrează șanse la locul doi
Sursa foto: Universitatea Craiova

Meci specataculos, luni, în ultima partidă a etapei a noua, penultima a play off-ului Superligii din acest sezon. Farul Constanța și Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, după ce gazdele au condus cu 3-0, iar Mitriță a reușit o triplă, care îl pune în vederea selecționerului Iordănescu.

După o primă jumătate de oră în care Farul a jucat ofensiv și a trimis pe lângă poartă în două rânduri, Louis Munteanu a deschis scorul în minutul 35 din lovitură de pedeapsă, stabilind scorul la pauză.

Grigoryan a bifat prima ocazie a reprizei secunde, Popescu fiind la post după lovitura de cap a armeanului din tabăra gazdelor.

Munteanu a făcut apoi dubla, în minutul 52, fructificând o pasă în fața porții primită de la Ganea.

Farul a dus scorul la 3-0 peste alte trei minute, când Vână l-a servit ideal pe Queiros, care nu avea cum să rateze (min. 55).

Ceea ce părea neverosimil în minutul 77, s-a transformat într-o remontada spectaculoasă, cu Mitriță în prim plan. Acesta a transformat un prim penalty, în minutul 77, pentru 3-1, după care, 13 minute mai târziu a profitat de o nesincronizare defensivă a „marinarilor” și a dus scorul la 3-2 (minutul 90).

Minutele suplimentare de joc au fost folosite eficient de către craioveni, care în minutul 97 au mai obținut o lovitură de la 11 metri, transformată de același Mitriță, care a egalat și a reușit totodată și un hat trick greu de anticipat.

Universitatea Craiova rămâne pe locul 3, cu 41 de puncte și mai are șanse la ocuparea locului secund, dacă învinge pe Sepsi OSK în ultima etapă, coroborat cu o înfrângere a lui CFR Cluj, în partida de pe teren propriu cu Farul Constanța.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Mitriță universitatea craiova