x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mutu îl atacă pe Răzvan: "În Bosnia n-am avut un sistem de joc!"

Mutu îl atacă pe Răzvan: "În Bosnia n-am avut un sistem de joc!"

29 Mar 2011   •   23:11
Mutu îl atacă pe Răzvan: "În Bosnia n-am avut un sistem de joc!"
Sursa foto: /Reuters

Autorul unei "duble" în meciul cu Luxemburg, scor 3-1, Adrian Mutu, a declarat pentru postul public de televiziune că naţionala României păstrează încă şanse de calificare la turneul final Euro 2012.

"A fost un meci pe care ni l-am făcut singuri greu în prima repriză, dar după aceea am fost capabili să întoarcem rezultatul şi să dovedim că naţionala României nu este la acelaşi nivel cu Luxemburg. Cred că norocul nostru astăzi a fost că am egalat repede" , a spus Mutu la TVR 1, care a refuzat să comenteze reacţia spectatorilor, care i-au cerut demisia lui Răzvan Lucescu: "Nu ar trebui să ne intereseze ce strigă spectatorii, pentru că ei pot striga ce vor deoarece au plătit pentru bilet. Dar noi trebuie să arătăm că merităm să îmbrăcăm tricoul echipei naţionale, prin victorie şi printr-o atitudine corectă la echipa naţională".

Starul Fiorentinei a mai spus că în meciul cu Luxemburg a putut marca deoarece a primit mai multe mingi, ceea ce nu s-a întâmplat în partida cu Bosnia. "Important este ca mingile să ajungă la mine, iar în Bosnia nu prea s-a întâmplat asta. Nu pot să spun că m-am simţit mai bine în sistemul de joc de astăzi pentru că în Bosnia nu am avut un sistem de joc, ne-am apărat fiind foarte presaţi de echipa adversă. Nu avem nimic de pierdut, oricum pierzi chiar dacă stai cu fundul în poartă. Atâta timp cât mai sunt şanse matematice, din respect pentru acest public trebuie să luptăm pentru calificare", a încheiat Mutu.

×