x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Naţionala de tineret a plecat în Anglia. Săndoi: "Suntem pregătiţi să mergem la CE!"

Naţionala de tineret a plecat în Anglia. Săndoi: "Suntem pregătiţi să mergem la CE!"

06 Oct 2010   •   00:00
Naţionala de tineret a plecat în Anglia. Săndoi: "Suntem pregătiţi să mergem la CE!"
Sursa foto: /Intact Images

Reprezentativa de tineret a României a plecat în această dimineață spre Norwich, oraşul gazdă al meciului tur cu Anglia, din barajul de calificare la CE din 2011. Din delegație nu face parte atacantul dinamovist Liviu Ganea, accidentat la adductori în ultima etapă de campionat, care se speră că va fi recuperat pentru partida retur de marți. În schimb, Mihai Costea, care a suferit o entorsă, merge în Anglia, însă are şanse minime să fie apt de joc în prima partidă.

"Suntem pregătiţi, i-am simţit pe jucători dornici să-şi arate valoarea şi să meargă la turneul final. Pe hârtie, poate plecăm cu şansa a doua, dar acolo, pe teren, suntem două echipe care luptă de la egal la egal", a spus selecționerul Emil Săndoi înainte de plecare.

"Ambele manşe vor fi la fel de dificile. Jucăm împotriva unor fotbalişti de mare valoare, dar nu ne temem. Nu au ei patru picioare! Mergem să obţinem un rezultat care să ne dea speranţe de calificare în retur", a spus și căpitanul naționalei de tineret, Eric Bicfalvi.

Meciul Anglia - România se va disputa, vineri, cu începere de la ora 21:30. Manşa retur este programată, marţi, 12 octombrie, de la ora 14:30, la Botoşani.

×
Subiecte în articol: stiri