x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Nicolae Cristescu: "Cel mai probabil, începând de luni, voi fi patronul Rapidului"

Nicolae Cristescu: "Cel mai probabil, începând de luni, voi fi patronul Rapidului"

11 Iun 2013   •   21:08
Nicolae Cristescu: "Cel mai probabil, începând de luni, voi fi patronul Rapidului"

Nicolae Cristescu a declarat că s-a înţeles cu George Copos în privinţa preluării clubului, urmând ca vineri sau luni să se oficializeze tranzacţia.

 
"A fost o întâlnire importantă, s-au rezolvat foarte multe din problemele apărute pe parcursul negocierilor. Eu şi asociatul meu ne-am înţeles cu domnul Copos din toate punctele de vedere, în proporţie de sută la sută. Deocamdată nu s-a semnat nimic pentru că sunt foarte multe acte de rezolvat. Dar vineri sau luni se oficializează totul. Nu cred că vor fi probleme. Dânsul a făcut foarte multe concesii şi cred că pot să spun de luni că sunt noul patron al clubului", a declarat Cristescu, după o întâlnire cu George Copos, care a durat aproape trei ore.
 
Cristescu nu a vrut să dezvăluie numele celuilalt asociat, însă, conform presei sportive, numele acestuia ar fi Adrian Zanfir, de asemenea om de afaceri.
 
SC FC Rapid SA, societatea care administrează gruparea giuleşteană, are de achitat datorii în valoare de 148.029.085 lei (aproximativ 34 milioane de euro), conform tabelului preliminar de creanţe admis de adminstratorul judiciar în dosarul de insolvenţă.
 
 La masa credală au fost înscrişi 163 de creditori care au solicitat creanţe în valoare de 210.838.992 lei (aproximativ 48 de milioane de euro), însă administratorul judiciar a admis doar 148 de milioane de lei.
 
La 17 mai, Tribunalul Bucureşti a decis ca termen pentru confirmarea planului de reorganizare a SC FC Rapid SA data de 13 septembrie, în cadrul dosarului de insolvenţă al societăţii care administrază gruparea giuleşteană de fotbal.

×
Subiecte în articol: rapid insolventa copos nicolae cristescu