x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ninel Miculescu, argint şi bronz la Mondialele de haltere din Turcia!

Ninel Miculescu, argint şi bronz la Mondialele de haltere din Turcia!

de Mihai Morcovescu    |    22 Sep 2010   •   00:00
Ninel Miculescu, argint şi bronz la Mondialele de haltere din Turcia!
Sursa foto: /Reuters

Triplu campion european în primăvară, la Minsk, halterofilul Ninel Miculescu şi-a reconfirmat valoarea reuşind să cucerească două medalii, una de argint şi una de bronz, la categoria 69 kg din cadrul Campionatelor Mondiale din Turcia.

La smuls, Miculescu a reuşit, pe rând, să ridice 150, 154 şi 157 de kilograme, fiind depăşit de campionul mondial , turcul Mete Binay, şi de chinezul Liao Hui, care au ridicat aceeaşi greutate, 160 de kilograme, dar au fost departajaţi de propria greutate, reprezentantul ţării gazdă fiind mai uşor cu 100 de grame. La aceeaşi categorie, Răzvan Martin s-a clasat pe locul 8 (145 kg).

La proba aruncat, Miculescu a ridicat 175 kilograme din prima încercare, reuşind cu brio şi la 180 de kilograme. La ultima încercare, însă, sportivul român a ratat la 183 de kilograme, clasându-se pe locul cinci. Proba a fost câştigată de chinezul Liao Hui cu un nou record mondial: 198 kg. Răzvan Martin a ratat două încercări la 175 kilograme, dar şi pe a treia, la 176 kg.

La total, Ninel Miculescu s-a clasat pe locul al doilea cu 337 de kilograme, obţinând astfel argintul mondial. Deoarece a ratat toate încercările la proba aruncat, Răzvan Martin nu a puctat la total.

×
Subiecte în articol: stiri