x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern O ultimă surpriză în Cupa României: Poli Timișoara elimină Rapid București

O ultimă surpriză în Cupa României: Poli Timișoara elimină Rapid București

29 Oct 2021   •   08:20
O ultimă surpriză în Cupa României: Poli Timișoara elimină Rapid București

Ultimul meci al optimilor de finală ale Cupei României la fotbal masculin le-a adus față în față, pe Stadionul „Dan Păltinișanu”, pe divizionara secundă Politehnica Timișoara și pe primdivizionara Rapid București. Gazdele au învins cu 2-0, calificându-se în sferturile de finală ale competiției.

Rapid București a aliniat la start un unsprezece alcătuit în parte din jucători care au prins minute mai puține în acest sezon. Cele două echipe, recunoscute și pentru alianța dintre suporteri, au făcut un meci sărac în faze de poartă, încheiat cu o victorie a „fratelui” mai mic, Poli Timișoara.

Poli a deschis scorul în minutul 21, prin italianul Erik Gerbi, pus în poziție ideală de pasa lui Andrei.

În minutul 42, după o centrare din corner, pe colțul scurt, Stahl a trimis cu capul, pe spate, balonul a nimerit bara și ajuns în mâinile lui Devenish-Meares.

În repriza sceundă, guleștenii au mai avut două ocazii importante, prin Stahl și sefere, dar gazdele au fost cele care au majorat scorul la 2-0, în minutul 70, același Andrei fiind servant pentru Ursu, care a primit o pasă filtrantă, valorificată cu un șut plasat, la colțul lung.

Rapid nu a mai reușit să se apropie periculos de poarta violeților, care s-au calificat astfel în sferturi, alături de FC Voluntari, ACSO Filiași, Chindia Târgoviște, FC Argeș, Universitatea Craiova, FC Buzău și Sepsi.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rapid bucuresti