x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Oțelul Galați învinge Steaua cu emoții, fără Dorinel Munteanu pe bancă

Oțelul Galați învinge Steaua cu emoții, fără Dorinel Munteanu pe bancă

de Redacția Jurnalul    |    30 Mar 2023   •   22:22
Oțelul Galați învinge Steaua cu emoții, fără Dorinel Munteanu pe bancă
Sursa foto: Otelul Galati

Oțelul Galați s-a impus joi seara în derby-ul etapei a doua din play-off-ul Ligii a 2-a în compania liderului clasamentului, Steaua București. Gălățenii au câștigat cu 3-2, după ce la pauză conduceau cu 3-0. Steaua poate pierde locul de lider, dacă Poli Iași câștigă în Copou, cu Gloria Buzău.

Victoria gălățenilor, în primul meci al etapei, face ca urmăritoarele, Dinamo, Unirea Dej și Gloria Buzău să fie acum la distanță de 7 puncte.

Oțelul, cu antrenorul Dorinel Munteanu suspendat, a făcut o primă repriză foarte bună, nigerianul Kehinde Fatai reușind o dublă în minutele 14 și 21, pentru un 2-0 timpuriu, care a părut că a demoralizat liderul.

Peste alte 11 minute, Ursu a marcat și el și părea că soarta meciului e pecetluită. Steaua a relansat meciul în repriza secundă, cu o nouă dublă, în interval de 8 minute, reușită de Bodișteanu, în minutele 51 și 59.

Militarii au mai avut câteva ocazii de a marca și a egala, cea mai importantă fiind irosită în minutele suplimentare de joc, când o lovitură liberă executată de Adi Popa a fost respinsă în față de portarul Bozoancă, acesta intervenind apoi salvator la reluarea lui Panait.

Steaua București rămâne momentan pe primul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Poli Iași, 43, dar are un meci mai mult jucat, moldovenii urmând să primească vizita Gloriei Buzău pe teren propriu, în etapa a doua.

Oțelul Galați face 39 de puncte, cu care se situează pe locul 3.

(sursa: Mediafax)

×