x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Oţelul i-a trimis un tricou semnat de toţi jucătorii lui Bute

Oţelul i-a trimis un tricou semnat de toţi jucătorii lui Bute

29 Iun 2011   •   12:12
Oţelul i-a trimis un tricou semnat de toţi jucătorii lui Bute

Oficialii clubului Otelul Galati i-au trimis pugilistului Lucian Bute un tricou de joc semnat de toti fotbalistii formatiei, pe care era scris "De la campionii Romaniei pentru un campion mondial".

"Daca meciul va fi transmis la televizor, ne vom uita. Este un campion si sper sa continue anul campionilor pentru orasul Galati. Bute este un cunoscut al nostru, asa ca ii tinem pumnii", a declarat antrenorul galatenilor, Dorinel Munteanu, inainte de plecarea intr-un stagiu de pregatire in Olanda, care va dura pana la 10 iulie.

"Nu le pregatesc nimic baietilor in cantonamentul din Olanda. Ei stiu foarte bine ca mergem pentru pregatire, pentru jocuri amicale in care vreau sa atingem cateva obiective. E posibil sa mai vina fotbalisti, dar acum avem un lot de 25 de jucatori cu care plecam la drum", a mai spus Munteanu.

Lotul deplasat de Dorinel Munteanu in cantonamentul din Olanda este urmatorul:
Portari: Gabriel Abraham, Cristian Branet, Branko Grahovaci
Fundasi: Alexandru Benga, Sergiu Costin, Zoran Ljubinkovici, Milan Perendija, Cornel Rapa, Adrian Salageanu, Cristian Sarghi
Mijlocasi: Liviu Antal, Laurentiu Bus, Daniel Chavez, Ioan Filip, Sorin Frunza, Gabriel Giurgiu, John Ibeh, Silviu Ilie, Laurentiu Iorga, Ionut Neagu, Gerhard Progni, Alejandro Viglianti
Atacanti: Gabriel Paraschiv, Marius Pena, Bratislav Punosevaci

×