x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Pădureanu merge la TAS, dar promite promovarea din Liga 2.

Pădureanu merge la TAS, dar promite promovarea din Liga 2.

21 Iun 2011   •   14:58
Pădureanu merge la TAS, dar promite promovarea din Liga 2.

Presedintele gruparii Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a anuntat azi ca memoriul impotriva deciziei Comisiei de Apel a sistemului national de licentiere a cluburilor din cadrul FRF va fi trimis, miercuri, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

"Nu este tocmai convenabila situatia noastra. Ni s-a dat dreptul sa facem memoriu la TAS si acum lucram la el la Liga cu doi avocati ai Gloriei Bistrita si cu avocatii Ligii. Il pregatim si maine il trimitem la TAS. Speranta moare ultima. Nu masura care s-a luat m-a deranjat, ci felul in care s-a pus problema. Sunt suparat pe unii din fotbal, voi spune pe cine la vremea respectiva", a spus oficialul bistritean.

Datoriile clubului care au dus la neacordarea licentei pentru sezonul 2011-2012 au fost de 800.000 de lei. Conform regulamentului de licentiere, acestea trebuiau platite pana la 31 martie, insa Gloria Bistrita a achitat jumatate in urma cu o luna, iar jumatate luni dimineata. "Greseala mare e a celor care au judecat procesul de licentiere. Cum l-a interpretat domnul Duru. Alaltaieri, am vandut jucatori ca sa pot plati la stat. Dar pe stat nu trebuie sa-l ajute federatia sa-si incaseze banii. Statul are atatea parghii incat te poate executa imediat. Dar Duru n-a vrut sa ia in considerare asta", a adaugat oficialul clubului Gloria Bistrita.

"Acum am dat cativa jucatori la Cluj, in disperare am vrut sa trag de jucatori. E ultimul lucru care isi vinde parintele. Isi vinde animalele, caruta, copii nu. Am sperat la alte surse de venit. Unul dintre motivele incurcaturilor care s-au produs este vanzarea lui Moraes in care sunt implicati niste impresari. Oricum, impresarii l-au incurcat si pe jucator, care acum e pe drumuri. Aseara era prin Bucuresti cu un coleg de-al meu si plangea sa-l las sa joace. «Pai, bai baiatule, eu am cheltuit bani cu tine, trebuie sa aduc altii, ce sa fac?»", a mai afirmat presedintele clubului bistritean.

Jean Padureanu va lupta "mai indarjit" pentru promovare daca TAS nu ii va da dreptate: "Am puterea sa continui daca Gloria nu va mai juca in Liga 1. Voi fi mai indarjit pana o aduc din nou in Liga 1. S-a spart mitul, Gloria a retrogradat cu Padureanu. Dar am satisfactia in plan sportiv ca, timp de 21 de ani, doar Steaua, Dinamo si Gloria nu au retrogradat".

×