x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Pandurii: Ionuţ Badea se prezintă la antrenamente, care sunt conduse de Grigoraş

Pandurii: Ionuţ Badea se prezintă la antrenamente, care sunt conduse de Grigoraş

07 Oct 2010   •   00:00

La antrenamentele de marţi şi de miercuri ale echipei Pandurii s-au prezentat atât tehnicianul Ionuț Badea, demis după etapa a zecea, dar care nu și-a reziliat contractul, cât și înlocuitorul său, Petre Grigoraș, cel care se ocupă acum pregătirea jucătorilor gorjeni.

"Contractul meu este în vigoare şi era normal să mă prezint la antrenament. Nu m-am prevalat de nici o clauză din contract. Pur şi simplu e un contract în derulare şi era normal să mă prezint. Am venit să încheiem amiabil. Dacă conducerea a considerat că nu mai sunt valid pentru Pandurii, nu e nici o problemă. Poate altcineva o să găsească echilibrul pe care nu l-am găsit eu, dar deocamdată contractul este în vigoare. Nu mă gândesc la altă ofertă pentru că în acte sunt antrenor la Pandurii. Când se va definitiva acest aspect, vedem", a spus Badea.

Fostul tehnician s-a întâlnit cu conducerea pentru a ajunge la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului, însă până acum nu s-a ajuns la un consens: "Rămâne de văzut dacă înţelegerea mea cu domnul Condescu se va concretiza. Dacă nu, probabil voi face acelaşi lucru în continuare. Eu am venit când m-a chemat, iar prezenţa mea aici certifică faptul că sunt de acord cu o despărţire amiabilă. Nu mă gândesc în acest moment la alte oferte pentru că, în acte sunt antrenor la Pandurii. Când se va definitiva acest aspect voi vedea ce este de făcut. De la Dinamo nu am avut nicio ofertă. Nici reală, nici ireală".

Actualul antrenor al gorjenilor, Petre Grigoraş, a profitat de prezenţa lui Ionuţ Badea la stadion şi l-a consultat în privinţa lotului de jucători. "M-am întâlnit cu Ionuţ Badea, am vorbit şi o să mai vorbesc cu el nu este nici o problemă. Mi se pare logică şi normală o discuţie între fostul şi actualul antrenor. Nu am venit de capul meu la Târgu Jiu. Nu am venit să-l dau pe Ionuţ Badea afară. Facem parte din aceeaşi categorie a antrenorilor şi ne respectăm reciproc. E normal să-l întreb anumite lucruri despre echipă. El a fost dispus să-mi dea orice fel de informaţie. Am apelat şi voi apela atâta timp cât voi avea nelămuriri asupra anumitor lucruri din cadrul echipei", a afirmat Grigoraş.

×
Subiecte în articol: liga 1